Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şizofren hastasıyım. %80 raporum var. ÖTV'siz araç alabilir miyim?
E sınıfı ehliyete sahibim. Hastalıgım ortaya çıkmadan önce almıştım. Şu an geçersiz mi yoksa geçerli mi? Geçerliyse alabilir miyim. İlginiz için çok teşekkürler.
Ehliyet alıp alamayacağın doktorun insiyatifinde bir durum. Sürekli kontrol olduğun doktorun bu konuda sana en doğru yanıtı verecektir. H sınıfı ehliyet alsan dahi ÖTV'den muaf olamazsın rahatsızlığın ortopedik olmadığı için. Ancak % 90 ve üzeri oranında raporun varsa/alırsan muaf olabilirsin. Bu aracı hem yakınların kullanır hemde ehliyet alırsan sen kullanırsın sürücü olmana mani durum görülmezse. http://www.engelliler.biz/forum/oze...m-arac-sahibi-hem-yakinlari-kullanabilir.html
Birkaç gün sonra doktorumla randevum var. Raporumu yükseltmesini isteyeceğim. Muhtemelen de yükseltir kırmaz. Şayet yükseltirse almayı düşündüğüm araç 60000 tl peşin fiyatı. Ötv indirimiyle bana ne kadar gelir. Nası pazarlık yapmalıyım galeriyle?
Birde KDVden muaf olunabileceğine dair yazılar okudum forumlarda, doğruluğu var mıdır?