Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sivas'ı yazacak Ekpss on lisans mezunları kimler?

orhanbeyy

Üye
Konular
39
Reaksiyonlar
4
Ekpss de ön lisans egitimden Sivasi yazacak olan var mi ?

Sizce ben ilk atamada atanır mıyım? Bölümüm Muhasebe ve Vergi Uygulamaları

Ben Sivası yazmayı düşünüyorum, gerekirse 30 tercihi Sivas yazıcam belki 3-5 tane de İzmir yazarım..

sivas mı iykkkk iğrenç bir yer ben beş yıl kaldım aklı olan oraya gitmez mecbur değilse tabi

emperor007

İğrenç bir yer mi? neye göre iğrenç? Ben Sivaslıyım ve 23 yıldır İzmirdeyim ve İzmiri hiç sevmiyorum insanlarını, yaşayış şekillerini, şehir pislik içinde, belediye çalışmıyor, yolları yamalı, caddeleri çöpten geçilmiyor küçücük caddelere koca otobüsleri sokuyorlar, daha bir çok neden var İzmirde yaşamamak için..Sivas'da ne var söyler misin?

Sivası bilmiyorumda izmire hele hele izmir insanına neden laf soktuğunuzu çözemiyorum.Bu izmir insanı size ne yaptı?Herkes kendi dünyasında kimsenin kimseye karıştığı, kedisine pışt dediği yok burada.Almanyadan gelen gurbetçiler,turistler bile buraya gelip yerleşiyor.Sivaslı gurbetçi bile yıllarca çalışıp buradan ev alıp buraya yerleşiyor,kendi memleketine gitmiyor.Demekki iş caddelerde bitiyormuş, insanlıkta değil bunuda öğrenmiş oldum bu yaşımda.

Üst Alt