Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sisteme kayıtlı ekpss engel bilginiz bulunmadığı için ais’ten başvuru yapamazsınız hatası alıyorum!?

Myhres

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
6
İlk defa girecem ekpss’ye. Sistem hata verip duruyor ne yapabilirim ?

İlk kez gireceğim için aile ve sosyal hizmetler ilçe müdürlüğüne gidip taahhüt belgesi aldım. Ösym merkezine teslim ettim. Engelli raporumda Ösym'de görünüyor. Ama bende aynı hatayı alıyorum. Anlamadım.

@murates, ben ilk defa girecem taahhüt belgesini aldıktan sonra ösym binasına mı gideceğim ?

Başvuruya Engel Durumlar

Sistemde kayıtlı EKPSS Engel bilginiz bulunmadığı için AİS'den başvuru yapamazsınız.

Başvuru Adı:
2026 ENGELLİ KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI

Arkadaşlar merhaba ilk defa başvuru yapıyorum, yukarıdaki hatayı alıyorum ne yapmam gerekiyor.

Sınava 2018 yılından beri giriyorum E-RAPOR BİLGİLERİM YOK AMA BAŞVURU YAPABİLİYORUM GALİBA yapamayacağım söylenmişti bu şekilde sınava girebilir miyim acaba ?

Aynı durumdayım ilk defa girecem ne yapmamız lazım birisi bilgilendirse çok iyi olur

İlk başvuru yapanlar aile sosyal politikalar gidecek rapor ile

Daha once girenler sistem acik degildi en son baktigimda yarin tekrar deneyin👍🏻

Merhabalar ösym sistemine 25.09.2025 tarihli 2 yıl geçerli %73 engelli raporumu kaydettim,rapor sistemde gorünmesine rağmen hiç bir sınavda kullanılamıyor ekpss başvurusu yapmaya çalıştığımda engelli raporum olmadığına dair uyarı görünüyor ösym sisteminde ,nedenini anlayamadım.Raporum e imzalı,referans numarası girerek kaydettim neden geçerli sayılmadı aydınlatırsanız sevinirim.

E raporum yok eski raporum var ÖSYMye gitsem eski raporumu sisteme yükleyebilirler mi yoksa tekrardan heyete mi girmelimiyim?

ilk defa ekpssye giricem ve şöyle bir hata alıyorum
  • Sistemde kayıtlı EKPSS Engel bilginiz bulunmadığı için AİS'den başvuru yapamazsınız. bilenler yardımcı olabilir mi önce ne yapmam gerekiyor

Üst Alt