Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Siringomiyeli ameliyatı olan var mı?

bulutali169

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Hocalarım merhaba,ben 23 yaşındayım matematik öğretmeniyim.
2013'de beyincik sarkması ve hidrosefaliden dolayı ameliyat oldum,kronik baş ağrısı ve uzuv ağrıları yaşıyordum.2024'ün başında da siringomiyeliden ameliyat oldum omuriliğime şant takıldı ve c1-c2 omurlarıma vida atıldı.
Ameliyat sonrasında boynumda hareket kısıtlılığı yaşıyorum, sağ kalçamdan aşağısı büyük oranda hissiz,tüm vücudumda ağır nöropatik ağrılar yaşıyorum ve sürekli ağrı kesici kullanmak zorundayım,ağır kaldıramıyorum,ellerim ve bacaklarım sürekli titriyor ve günlük işlerimde bile zorlanabiliyorum,işime devam etmeye çalıştım fakat dayanamadım ve tamamen bırakmak durumunda kaldım.
Ameliyatımı yapan doktor senede en az 2 ay fizik tedavi görmemi söyledi,ağrıların hayatım boyunca devam edeceğini söyledi -farklı doktorlardan da görüş aldım ve büyük kısmı aynı şeyi söylüyor-.
Engelli raporu almak istedim fakat 35 olan raporum 36'ya yükselebildi sadece.
İbs,reflü,reaktif hipoglisemi ve ilk ameliyatımdan eser olarak hidrosefalim var.
Ekpssye girmek için raporu almam gerekiyor
Daha önce bu durumları yaşayan ya da bilgisi olan hocalarım yardımcı olabilirse çok minnettar olurum😊

Kollarımda ve bacaklarımdaki güç kaybından bahsetmemişim.

Üst Alt