Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sinop üniversitesi'ne atananlar kimler?

benim sinop kamu hastanesine atandım

üniversiteye bılgısayaqr ısletmenı olarak atandım bay mısınız ne olarak atandınız

evet bay laboratuvar teknikeri olarak

hayrlı olsun sınop pahalı bıyer gıbı kıralık falan bıraz yuksek

atama tebligatı

atama teblıgatı veya haberı gelen var mı

Merhaba adanali arkadasim. Benim manevi kardeşim atandı sinop üniversitesine. O da sizin gibi bilgisayar isletmeni. Ne zaman göreve başlayacağınız hususunda aranmadı henüz.evraklarını verdi sadece bayramdan evvel. Sizi aradıklarında benim de haberim olursa sevinirim. Hayırlı olsun herkes için..

arkadasınız erkek mı bana ulasabılecegım bır telfon numarası bırakabılır mısınız özelden

Erkek evet. Üniversiteden yeni mezun oldu. Bir gelişme olursa biz bilgi verelim ama siz de bilgi verirseniz sevinirim

tamam ben arandıgım an buraya yazarımm sızden yazın lutfen engelı ney arkadasınızın

Onun iç organlarıyla fazla sorunu var. Ama tam olarak bilmiyorum. Üzülmesin diye detayını hiç sormadım. Yüzeysel biliyorum

bana haber geldı atamalar onaylanmıs teblıgatı elden alabılırsen yarın gel basla dıyorlar sızde arayın bılgı alın

Aramamız mi gerek, yoksa onlar mi arayacak adanalı kardeşim?

Üst Alt