Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şimdi ehliyet alırsam kendi aracımı kullanabilir miyim?

nako

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhabalar. ben 2004 yılında ehlıyet aldım.2008 yılında %100 özürlü raporum var.sıfır araba aldım ehlıyetımı ıptal ettıler.(b) sınıfı.bana su anda hastalığımın hakkında sağlık kurulu roporu ıstediler ve aldığım aracta 3. dereceye kadar akrabaları kullabılır yazıyo. doktorumla gorustum araç kullabılırsın dedı hastalığımın ıyleştığını ama yonede tedavıye devam etmemız gerek dedi.ben şimdi heyete gırıp srapor almak ıstesem h sını ehlıyet alabılırsem ken dı aracımı kullabılırmıyım. bu konuda yardımcı oolursanız sevınırım.

Araç alımı ayrı bir prosedürdür, araç kullanımı ayrı bir prosedürdür. Araç alımına dair yetki Maliye'dedir, araç kullanımına dair yetki Emniyet'tedir.

Elinizdeki raporla yakınlarınızın kullanımı için vergi istisnalı araç satın alın. (aracı kendinizin de kullanacağını beyan etmeyin)

Sonra elinizdeki B sınıfı sürücü belgesi ile aracınızı keyifle kullanın (araç kullanmak için hiç bir özel donnanıma ihtiyaç duymadığınızı varsayarak yazdım).

Üst Alt