Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK kanunları hiçe sayıyor, kendi kafasına göre yorumluyor! Ne yapılabilir?

NEVZAT55

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
sgk yasaları kendine göre düzenliyo;sonrada uğraş babam uğraş .benim hakem hastane raporum biıe kabul edilmed ankara yüksek sağlık kuruluna
sevk edildim.dosyalarım incelenecekmiş hikayeden zaman kaybı,engellilere eziyet.

Maalesef öyle! Ne sgk umursuyor hastanelerin verdiği raporları ne de Maliye! Her kurum kendi çıkarı neyi gerektiriyorsa, vatandaşın canını en çok ne yakacaksa, o yönde hareket ediyor!

Sgk ile benim de başım dertte... Dava açmayı düşünüyorum...

yaprak derdıne bır anlatabılırmısın yardımcı olmaya calısalım sgk herkese karsı oyle

Hakkınızı almak için sonuna kadar mücadele etmek, olmuyorsa da hiç düşünmeden dava açmak lazım. Dahası, hakkınızı gasp eden memurların olduğunu düşünüyorsanız, onlar hakkında da BİMER kanalıyla idari açıdan şikayetçi olun. Kim sizin canınızı acıtıyorsa, siz de onların canını sıkın!

ben actım ,süreç tamamlanmamıştır diye yüksek sağlık kurumuna dosyalarım gidecek.

sgk hakem hastane raporunu kabul etmediği icin hahkemeye verdim.onların gerekcesi süreç tamamlanmamıştır oldu.yüksek sağlık kurumuna dosyalar gidecek herhalde.19 mayıs ünversitesi muayene fişinde olan oranı vrmemişti eksik rapor verdiği icin onuda savcılığa suç duyurusunda bulundum.omü den raporu eksik gelenlerin haberi ölsun

kanunlara göre HAKEM HASTANE raporu kesindir.sgk ise tıp fakültesine sevk ediyor.yani ben kanunları tanımam ,sizi uğraştırırım.
mahkemeye verdiğindede süreç tamamlanmamıştır diye mevzuata sığınıyor.

Sgk nun eziyetlerimi,yoksa sosyal hukuk devletimi

sgk engelli bizlere kanunları hiçe sayarak,vede mahkemeleri takmayarak sosyal hukuk devleti olmadığımızı kanıtladı.kendi adıma her türlü resmi belgem var.
sgk her şeyi öyle ayarlamışki ,cıkardığı mevzuata dayanarak kanunları kendi yapıyor.TBBM dekilerde boşuna ben milleti temsil ediyorum diye bağırsın dursun.
mahkemelerde vatandaşı dinleme zahmetine katlanmaz.SGK verdiği yanlış bilgiyle devam eder.ama bu böyle sürmeyecek musait olduğum gün SAMSUN CUMHURİYET MEYDANINDA aclık eylemine başlayaşağım.sgk ve tıp fakültesi hastanesi ile 4 senedir uğraşmaktan bıktım.artık psikololojim kaldırmıyor.baş vurmadığım yer kalmadı .

Bence bu işgüzarlığı yapanlar hakkında BİMER ve valilik kanalıyla idari açıdan şikayetçi olun....

Önce kanun mu yoksa mevzuat mı önemli?

kurumlar mevzuatı öne sürerek kanunların üstünü kapatıyorlar.ne yapılabilir.

Üst Alt