Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sesler duyuyorum ve hastaneye yatmaktan korkuyorum!?
@trablons, Başakşehir çam sakura tek odalı.Odada tek kalıyorsun.8 cm kesik var suratımda.Diş fırçası ile gözünü deldiler çocuğun diye dayılanan bir eleman vardı.Aptala yatıp en az zararla çıkıcaksın.Ne mafya ne fetö ne darbeci uyuşturucu bağımlısı katil eski asker tanıdık adam kalmadı bende.
@trablons, Sigara istedi vermedim.Milllete işkence ediyorlardı.O ara çözülebilirdi.Otururken su vurup 3 yumruk yedim kafayı eğmesem gözüm gidiyordu.Bayılmışım.Bizimkiler şikayetçi olmadı.Ekonomik özgürlüğüm olduğunda benim ikametgahı görücek.Deliyle uğraşılmaz diye dava açmadılar.Cezaevinde tecavüz ettiler bunu görünce o adam aklıma geliyor diyip duruyordu.Psikoloğa aşık oldu ondanda ters yaptı bence...Kapı bölümün içeri açılıyordu.Bayılıp ayıldım ben çizik değilde bunlar bir pislik yaptı mı ondan emin değilim.
@trablons, gardaşım benim git yatmak için belirlediğin hastanenin hemşiresine hasta bakıcıya durumu anlat ayrıca seni korurlar boşver bir şey olmaz sana rahat ol hem yatarsan rapor alman daha kolay olur
@trablons, Bazen sesler doğruyu söyler hocam dikkatli olmakta fayda var sen uyurken jiletle boğazını keserler ruhun duymaz uyku hali çok tehlikeli. Doktor halinizden anlar bir konuşun halinden anlar belki bir çözüm önerir.
@trablons, Uykun ağırsa veremezsin hocam birde yattığın hasta sana nasıl zarar verecek bilemezsin jilet çok tehlikeli birini jiletle Şahdamarını kestiler adamın ruhu duymadı çünkü jilet keskindi.
@Hayataisyan, hangi ses doğruyu söyler adam gözünün oyulacağına dair sesler işittiğini falan söylüyor bu ses mi doğruyu söyler ?
Bırakın Allah aşkına adamı daha da korkutmayın kimin gözünü oymuşlar hastane de haber linki paylaşta görelim bakalım olay neymiş !
@trablons, üstad zor denk gelmesi ben elazığda yattım denk gelmedi ama duyum aldim malatyada da yatmistim bir iki kisi konusuyordu tedavi gorenlerden biri diş fircasiyla gözünü oymus diye ama artik ona dikkat edilir çünkü sizi tehlikeli kişileri ile birlikte birakmazlar onlar sorumluluklari altinda diye biliyorum gerci imzalattiklari belgede ne var onuda bilmiyorum yanlis da biliyor olabilirim
@Artı_Noksan, sicak su dök gece bahçeye falan 25000 xp cin puanı kazanip ses kilidini acarsiniz hocam şaka bir yana bunu neden istiyorsunuz ben şizofrenim berbat bişey