Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Servislerin engelli personele uygun gitmesi gerektiğine dair genelge vardı..?

TONTİŞ

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
2
Ben kamuda çalışan malum engelliyim yeni taşındığım evime gidip geldiğim servisim bana zorluk çıkartmıştı. Beni adam nerdeyse Bir buçuk kilometre yürütecek di. Bende o zamanki Genel Müdürü'müze durumumu anlatan bir dilekçe yazdım ekine de Ankara Valiliğinin Genelgesini Koydum Genelge de Kamuda Çalışan Engellilerin en yakın mesafeden servis hizmetlerinden yararlanmasıyla ilgili bir genelgeydi. Aynı adreste oturduğum halde yine aynı sorunla karşı karşıyayım. Ondan dolaya bu genelgeye yine ihtiyacım var ama bulamıyorum bu konu da arkadaşlar sizlerden yardım bekliyorum hatırlayan yada böyle bir genelgeden haberi olan varsa bana ulaştırabilirmisiniz şimdi den teşekkür ler. Nisanda ihale oldu ihaleden önce Adresler belirlendiği halde İdari Hizmetler 2 senedir gidip geldiğim güzergahı hiç belirlememiş ondan doayıdır ki bu Genelgeye ihtiyacım var.

Üst Alt