Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Serebral Palsiliyim. H sınıfı ehliyetim var. Araç için verilen raporda ehliyet alamaz

Yusuf emre

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba aranıza yeni katıldım 21 yaşındayım Ankara'da yaşıyorum serebral palsi hastasıyım ve şuan Allah'ın izniyle iyi durumdayım

Bi sorum olucak benim şuan H sınıfı aldığım Ankara numune hastanesinden aldığım raporla H sınıfı ehliyetimi aldım fakat araç almak için numune hastanesine başvurdum raporda sürücü olamaz yazıyor ehliyetin iptal olur dediler
raporu itiraz ettim bu süreçte başka bi hastaneye sevk edilene kadar ehliyetim iptal olurmu

teşekkürler .

Yusuf emre

Ceberrut işgüzarlar!

Ehliyetinin olduğunu söylemeseydin keşke... Bu beyanını not ettiler mi ki "iptal olur" diyorlar?

Ehliyet raporunu ne zaman almıştın. Özel alanlarını kapatıp o raporunu burada yayınlar mısın lütfen?

Arkadaşlar bundan 4 yıl önce bende heyecanla Ankara numune hastanesine H sınıfı ehliyet raporu için başvurdum evet bende de serebral palsi var ama arabayı defalarca kullandım ve halen kullanabilmekteyim ama hastane sürücü olamaz raporu verdi bende il sağlık müdürlüğüne gidip itiraz ettim orada beni hakem hastane olarak Ankara hastanesine sevk etti ve orada sürücü olamaz raporu verdi yani anlayacağınız Ankaradaki hastaneler engelli düşmanı hastanelerdir birileri devreye girmiş hem engellilere olumsuz rapor veriyorlar hem de oranları düşürüyorlar bu durumda hem yaşamsal hakkımız elimizden alınıyor hem de umutlarımızı tüketip geleceğe güvenle bakmamızı engelliyorlar yazık bu ülkede yaşayan tüm engelli arkadaşlarımıza...

Haklısınız Halkımız yeniyor bu ülkede nediyebilirim ki bide yazmışlar ya doktora şiddete hayır diye böle yaptıkları sürece daha çok dayak yerler

Olumsuz raporu değil, olumlu raporu ekler misin Yusuf emre

murat6677
Maalesef vicdansızca, akılsızca, ahlaksızca kararlar çıkıyor çoğu zaman.

Serebral Palsiliyim. H sınıfı ehliyetim var. Araç için verilen raporda ehliye...

Maalesef o H sınıfı ehliyet alabilir yazılı rapor elimde değil maalesef itiraz ettim Başka bi hastaneye yönlendirdiler bu süreçte ehliyetim iptal olurmu OturanBoğa biz engelliler olarak bi bizim en doğal Hakkı'mız yani

Yusuf emre

Ben olsam hiç bir şey yapmam, o hastaneye de gitmem. Bence o arada ehliyetini kullanmaya devam edersin.

eline ihbar ulaşana kadar kullanabilirsin sanırım. neticede eline ulaşmış ve tebliği olmuş bir karar yok henüz.

Yusuf emre İlgili hastane trafiğe durumu bildirdiğinde ehliyetiniz iptal olur size herhangi bir ekstra bir bildirim yapılacağını zannetmiyorum . Zaten durum tebliğ edilmiş. Herhangi bir trafik çevirmesinde ehliyetinizin iptal olduğunu öğrendiğinizde çok ağır para cezaları ile karşı karşıya kalırsınız

Yusuf emre

MAdem genel görüş iptal edileceği yönünde, o zaman diyecek sözüm yok. Ama bana kalsa hakem hastaneye sevk ettikleri için bir iptal başvurusu yapmama ihtimali yüksek.

Şahsi fikrim iptal kararını hastane trafiğe iletir ve ehliyet iptal edilir eğer hakem hastaneden olumlu karar çıkarsa bu raporla iptal olmuş ehliyetinizi geri alabilirsiniz, hakem hastane sürecinde ehliyetiniz kullanım dışı olacaktır

Serebral Palsiliyim. H sınıfı ehliyetim var. Araç için verilen raporda ehliye...

OturanBoğa bey şimdi sevk ettikleri hastaneye desemki var olan ehliyetimi iptal ettiler siz bişi yapamazmısınız desem ?

Ve bişeydaha var ben bu raporu yine almak zorundamıyım çünkü 1 ocak ta H sınıfı ehliyet ler değişecekmiş yeniden almam gerekiyormuş

Son düzenleme:
Yusuf emre

Olumlu rapor veren hastanenin elinden bir şey gelmez.

Eğer arkadaşların dediği gibi sürücü belgesi iptal olursa, evet, ister şimdi ister yeni yılda yeni rapor alman şart olacak.

Üst Alt