Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şeker ve kolestrol rahatsızlıklarım için yüzde kaç oran alırım?

fatihtavil

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
hayırlı günler şeker hastalığından dolayı ilaç a başladım ve kolestirol dende ilaç kullanıyorum ayrıca sol gözümde tansiyondan kaynaklı görme kaybı oluştu bu rahatsızlıklarımdan dolayı rapor almak istesem hangi rahatsızlığıma yüzde kaç oran alabilirim takriben bilginizi paylaşırsanız çok memnun olurum
teşekkürler

sadece şekerden yüzde 20 verdiklerini biliyorum.Benim babama şekerden yüzde 20 vermişlerdi.tansiyon varmı peki bu aradaa yaş kaç.

tansiyonda var bundan dolayı da ilaç kullanıyorum yaş 39
teşekkürler

bence hemen başvur gözden de bişeyler alırsan tahminim yüzde kırkı bulursun.

şeker e %20 dedin göz için bir şeyler alabileceğimi söyledi tansiyon için ayrıca bir oran verebilirler mi rahatsız ettim biliyorum kusura bakma sadece merak ettim
teşekkürler

Hiper tansiyona % 10 en düşüğü özür oranı veriliyor.Eğer sende bu rahatsızlıktan dolayı ilaçta kullanıyorsan en düşük yüzde 10 alırsın bu sana sölediğim en düşük şekerin içinde en düşük yüzde 20 veriyolar tabi şekerin tipine göre bu oran arta biliyor şeker için kullandığın ilaçlar varmı bu arada görme kaybın içinde biraz bahsedermisin.

şeker için de tansiyon içinde ilaç kullanıyorum
hastane den sürekli kullanmam için rapor yazdılar
göze gelecek olursak tansiyon çıkması sonucunda tıkalı olan damarın patlaması ile kan sol göz ün arkasına doldu operasyon
sonucunda kan temizlendi yalnız gözde ileri derecede görme kaybı oluştu gölükle bile sol göz bulanık görüyor fakat pek bir işe yaramıyor

benim görüşümü sölüyorum tecrübelerime dayanarak bence yüzde 40 tan bile fazla alırsın çalışıyormusun sigorta falan varmı

fatihtavil ; Öncelikle şekerin, TİP1 mi yoksa TİP 2 mi o fark ediyor!
koplikasyon görmüş tip 1'e % 30 ve Yine köplikasyon görmüş tip 2'ye de
% 20 veriliyor! tabi tahribat varsa oda + ilave edilir! mesela siz göz-kolestrol
diyorsunuz ya işte bunlar dikkate alınacak. Daha doğrusu dikkat'e aldırın.
Eğer çalışıyorsanız yıl ve gününüz yeterlise de % 40 rapor alsanız emekli olursunuz ayrıca
engellilere tanınan haklar: belediyeler de ücretsiz ulaşım kartı da alırsınız vb. bedava..

Geçmiş Olsun..

cihan bey aydınlattığınız için teşekkürler

cihan bey bir şey daha sorabilir miyim emekli olunursa maaş düşük mü oluyor acaba
bilginiz varmı

Senin dediğin rahatsızlıklara gore çok rahat yüzde kirk alırsın bu arada sigorta pirim günün kaç.

fatihtavil, %40-59 ARASI RAPOR 3'ÜNCE DERECE EMEKLİ DEMEK OLUR.
BUDA MAAŞI FAZLA ETKİLEMEZ DEVLET ŞUAN ZATEN ENAZ MAAŞ: 1.070 YAPTI!

ben maliyeden sevk aldım hasekiden randevu bekliyorum benimde tip 1 diyabet + tansiyon+göz kuruluğu var komplikasyonu şekerin heralde %42 falan alırım diye tahmin ediyorum..bende emeklilik için başvuru yapıcam benimde 5400 gün ve 400.000 tl yakın prim ödemişliğim var bende emekli maaşını ortalamanın üstünde alırım heralde

şeker tansiyon ve göz bozukluğu

hayırlı günler şeker hastalığından dolayı ilaç a başladım ve tansiyondan dolayıda ilaç kullanıyorum ayrıca sol gözümde tansiyondan kaynaklı görme kaybı oluştu bu rahatsızlıklarımdan dolayı rapor almak istesem hangi rahatsızlığıma yüzde kaç oran alabilirim takriben bilginizi paylaşırsanız çok memnun olurum
teşekkürler

Her rahatsızlığın çeşitli evreleri, dereceleri vardır, örneğin şekerde tip 1, tip 2 gibi.
Buradan bir oran söylemek doğru olmaz.

hayırlı günler şeker hastalığından dolayı ilaç a başladım ve tansiyondan dolayıda ilaç kullanıyorum ayrıca sol gözümde tansiyondan kaynaklı görme kaybı oluştu bu rahatsızlıklarımdan dolayı rapor almak istesem hangi rahatsızlığıma yüzde kaç oran alabilirim takriben bilginizi paylaşırsanız çok memnun olurum
teşekkürler

Arkadaşımda Ülseratif Kolit Tanımlanmıştır yeni tanı konuldu acaba yüzde kaç rapor alır bilgi verirseniz sevinirim. Saygılar

tıp 1 yada tıp 2 mi olduğumu bilmiyorum nasıl ögrenebilirim

böbrek protein kaçırmaya başlamış dediler bu ne anlama gelir

tansiyonumun yükselmesi sonucunda sol gözümde sorun oldu sol gözüm bulanık görüyor takribi yüzde kaç oran alabilirim

zaten ayrı ayrı alacaksın herbiri ayrı branşlar zaten

ona yapılan tahliller sonucunda dr karar verir açlık kan şekerine falan bakarlar belli seviyenin üstünde isa sürekli tip 1 olabilir ancak ilaçla tedavi edilecekse genelde tip2 verirler

gözün tamamen görmemesi oranı 32 dir bu durumda size bulanık görüyorsunuz diye puan verirlermi bilmem

vergi dairesinin sevk i üzerine kartal eğitim araştırma hastanesi sağlık kurulunda şeker tansiyon ve göz bozukluğundan dolayı 09 12 2015
tarihinde heyete girdim tam 1 ay oldu sonucu bana söylemediler eviss ten kontrol ediyorum hastaneden rapor bekleniyor yazıyor bu işlem bu kadar uzun sürer mi normal midir teşekkürler

Üst Alt