Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şeker hastasıyım. 1516 prim günüm var. Ne zaman emekli olabilirim?

şeker hastası

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
IYI GUNLER ABIGIM BEN TIP 1 DIYABET HASTASIYIM gun de 4 defa ınsulun vurulmaktayım 1516 gun prımın var bunun la 1800 gunu dolgugum zaman emeklı olmam için ne yol ızlemem gereklı acaba yardımcı olursanız cok sevınırım

iyi günler cabbar efendi raporun % kaç çalışıyormusun şu anda defterdarlığa gidip vergi indirimi için raporunla başvurdun mu önce bunları öğrenmek lazım soruna cevap vermek için bu arada geçmiş olsun Allah şifa versin...

Alacak olduğunuz rapor oranı emeklilik kriterlerini belirler %60 ve üzeri rapor alır iseniz Malulen emekli olabilirsiniz, malulen emeklilik için ise 1800 gün prim , 10 yıl ssk lı olmak ve %60 ve üzeri raporunuzun olmasıdır. Bu şartları taşıdığınız zaman ssk ya malulen emeklilik talebinde bulunabilirsiniz.

anılan raporun aşağısında bir oran alır iseniz o zaman vergi indirim hakkı kazanıp erken emekli olabilirsiniz.

defterdarlığa dan vergı ındırımı ıcın rapor almadım ama %40 ozurlu raporum var suanda bır fabrıkada calısmaktayım

Malulen emeklilik ve erken emeklilik farklı şeylerdir. Siz malulen emekli olmak istiyorum dediniz bizde ona göre cevap yazdık.

maluliyet cetveli'ne göre malul düzeyde işgücü kaybı olmadığı sürece 10 yıl sigortalılık süresi ve 1800 gün primle malulen emeklilik mümkün değil.

Üst Alt