Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şeker hastalığı için rapor oranı nedir?

cceennggiizz

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba 34 yaşındayım gecen sene şeker haslığı başladı aclık 130 tokluk 180 şuan acaba buna rapor veriliyor mu veriliyorsa kaç verilir bilgilendirirseniz sevinirim
teşekkürler

1- Diabetes mellitus:
a- Diyet ve oral antidiabetiklerle kontrol altına alınan, komplikasyon yapmamış Tip II Diabetes mellitus:% 20
b- Komplikasyon yapmamış olan, açlık kan şekeri 200 mg’ın altında tutulabilen, ketoz ve hipoglisemi göstermeyen Tip I diabetes mellitus:% 30
c- Açlık kan şekeri sürekli olarak 200 mg’ın altında tutulamayan, komplikasyon yapmış ketoz gösteren Tip I diabetes mellitus:% 40

tip kaç olduğuna bağlı aslında, eğer elinizdeki raporlarda buna dair bir ibare varsa netleştirebilirsiniz,
% 20 veya 30 olabilir ama % 40 olmaz, başka bir rahatsızlığınız yoksa % 40'ı bulmaz alacağınız oran.

ufakken trafik kazası gecirdim dalağım alındı bundada askerden muaf oldum yüzde 15 olarak rapor verdiler acaba eklenebiliyormu.

Dalak yokluğu için % 10 eklenir ama yeterli olmaz bu,
20 verilirse 28'de,
30 verilirse 37'de kalırsınız.

bu arada ben bişey sorayım
safra kesesi yokluğundan oran veriliyormu acaba?

cengiz1126

merhaba 1998 işe girişli ve şuana kadar 5050 gün sayım var. Malülen emeklilik için başvburdum sonuçu
( /48 özür oranı ve sürekli-hayır raporun geçerlilik süresi 3 yıl ) diye sonuç verdiler bende vergi dairesine verdim ankaradan gelen sonuç ne olur acaba?

malulen emeklilikte oran belirtilmez yazı direk kuruma gider sizinki erken emeklilik olsa gerek vergi dairesi dediğinize göre öyledir zaten onaylanacaktır problem çıkmaz sanmam
cceennggiizz

Üst Alt