Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sehven verilen sağlam, komando uzman erbaş olur, askerliğe elverişli raporları

Uzm.Çvş

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar;

2017 yılında Hastaneden sağlam Komando uzman Erbaş olur sağlık raporu ile J.Uzm.Çvş. Olarak göreve başladım;
2019 yılında kalp sıkışması çarpıntı şikayeti ile gittiğim hastane bana kalbimde 30mm çapında bir ASD olduğunu aynı zamanda aritmi de olduğunu belirterek ameliyat olmam gerektiğini söyledi.
Başarıla bir açık kalp ameliyatının ardından ASD kapandı ritim bozukluğu düzeldi. Yine aynı yıl sözleşme yenilemek için hastaneye gittim burada tarafıma “sağlam” komando Uzman Erbaş olur raporu verildi

2023 yılına geldiğimizde ise sözleşme yenilemek için gittiğim hastanede tarafıma JGK da görev yapamaz tanımlı sağlık raporu verilerek sözleşmem fesih edildi. Ardından maluliyet tespiti yapıldı bir sonuç alınamadı.

Uzm.Çvş. Olamam engel olan konjenital kalp hastalığı zorunlu askerlik hizmetinde de engel ortada hayatımın seyrini değiştiren bir hatalar silsilesi var.
Amacım tazminat almaktan ziyade memuriyet hakkı tanınması özel sektörde iş bulmam çok zor oluyor kalp ameliyatı olduğumu söylediğim zaman olumsuz dönüşler alıyorum.

Buradan hareketle bu durumla ilgili nasıl bir yol izlemeyelim

Teşekkür ederim.

Merhaba ilk önce geçmiş olsun
Ameliyattan sonra uzman erbaş lığa devam edememen lazım sağlık yönetmeliğine bir göz gezdir istersen bulamazsan özelden yaz müsait zamanda ben bakabilirim (TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ SAĞLIK YETENEĞİ YÖNETMELİĞİ)
Ardından maluliyet tespiti yapıldı bir sonuç alınamadı. bunu tam olarak açabilir misin seni malulen emekli etmeleri gerekiyor
Tek çıkar yolun maluliyeti zorlamak Yasa Hukuk var bir danışmanı öneririm

ne memuriyeti pardon da memur olacak ne yaptınız ?
Sizin memur olmaya hakkınız yok ki, burada memur olmanıza bile gerek yok.

Üst Alt