Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Savaşta tekrar askerliğe çağırırlar mı?

isabeyy

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
2
Herkese iyi günler 1.5 sene öncesi askerden uyum bozukluğu sebebiyle muaf oldum ama sadece barışta askerliğe elverişli değildir diye seferde görev yapar yazıyordu kağıtta e devlete girdim askerliğim kısmında yedeklik döneminde
Yedeklik döneminiz sona erdiği için herhangi bir göreviniz bulunmamaktadır yazıyor bu ne anlama geliyor acaba olası bi savaş durumunda tekrar çağırırlar mı beni ?
@OğuzHan112 abi zahmet olmazsa beni bilgilendirir misin?

O savaş olmaz hiç bir zaman :) Resmi olarak bir ülke ile savaşa gireceğiz, var olan askeri kaynaklar yetmeyecek, yedekler sırayla alınacaktı sonra bize sıra gelecek... Ölme eşeğim ölme. :)

Ama
e devlete girdim askerliğim kısmında yedeklik döneminde
Yedeklik döneminiz sona erdiği için herhangi bir göreviniz bulunmamaktadır yazıyor?

@isabeyy,

Savas olursa şartlar çerçevesinde çağırırlar savaşta elverişlidir demek bu

Barışta herhangi bir ülke ile savaşa girmediğimiz zaman ulke olarak teror grupları ile mücadelede çağırmazlar

@isabeyy, elin ayagin tutuyorsa savas cikarsa bi zahmet bekleriz benim bi gozum gormuyor oteki %60 gormuyor ama savas cikarsa soz konusu vatansa gideriz unutma sahip oldugumuz kudret damarlarimizda akan o kanda'dir Mustafa kemal ataturk 💪

Savaş çıkarsa savaşa falan gitmem savaşmam. Beni ilgilendirmez siyasal islamcı grubun israil nefreti nedeni ile israil ile savaşmaya ben katılmam. Savaşı kim istiyorsa onlar savaşsın.

Üst Alt