Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sanırım artık pes ettim...

kanrevan41

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
8
Ben 4 sene diyalize girdim. Böbrek nakli oldum yaklaşık 16 yıl oldu.

Orta okul mezunuyum. Sürekli hakir görüldüm hasta görüldüm insanlar acıma duygusu ile bakıyolar vs. Neyse şans güldü kurumsal bir firmaya girdim bi anda maaş yüksek vs arabamı aldım mercedes ayıptır söylemesi evimi yaptım vs. Neyse sonrasında evlenmek istedim nasip olmadı nakilliyim diye söyleyince karşımdakine nedense ayrılıyordu 1,63 boyundayım ki kendimi beğeniyorum.
Sonrasında bir bayanla tanıştım öğretmen bir evlilik yapmış cocuğu yoktu boşanmış ben hic evlenmedim durumumu anlattım beni sevdiğini söyledi ilgi gözterdi vs evlendim hayeller kurdum daha 3 ay olmadan bana sen engellisin seninle evlendim benim eski eşim 1,85 boyundayı ben senle evlenmessem kimse evlenmezdi dedi vs meğer amacı altınları alıp beni sömürmekmiş 1 sene icinde boşandık, tazminat nafaka alamadı. Ama benim hayata bakış açım gaddarlaştı.Bir kadın nasıl olur da eşini eski eşiyle kıyaslar diye diye 3 senedir buna üzülüyorum.

Özetle fiziksel engelim yok ama böbrek nakli olduğunu biri duyunca acıma ile bakıyor umrumda değil fakat mahkemede bile eski eşim hakime engelli raporu var dedi cok üzüldüm. hakim döndü böbrekten dolayı engeli var böyle konuşamassın demişti. Ben bu kadına sevgiden başka bişey vermedim ki.? Yuva kurarken çok mutluydum bliyor musunuz =)

şimdi o evde yalnızım yine saf bir adam değilim ama 34 yaşına girdim artık bir hedefim yok. Mesela saç ektirdim spor yapıyorum eskiye göre cok değiştim ama bir yanım halen haksızlığa uğramış acı cekiyor

Ben de bir kızı çok sevdim, tam 11 sene birlikteydik. Ben evlenmek isteyince, beni oyaladı. evlilik işlemlerini hep benden bekledi. En güzel zamanlarım gençliği onunla geçti. Şimdi 40 üstü olunca insanlar daha doğrusu bizim toplumuz bu yaşa kadar evlenmemiş ,evlenilmez diyor. Yaşlı damgası yiyoruz. İnsanların umutlarıyla, hayalleri ile oynamayın! Hiç kimse, borçlu iken uyuyamaz. Endişeli bir insan hayal kuramaz.
Bu arada kardeşim 55 bin tl alıyorsun. Ben o parayı alsam valla kadınlara bakmam, evlenmem valla tek başıma yaşarım. Ben tek başıma zor geçindiğim, ailemin aşırı baskısından dolayı evlenmeği düşünüyorum ama işte malk, mülk olmuyun ki kızlar yüzümüze bakmıyor. Neymiş arabam yokmuş. Neymiş evim yokmuş. Neymiş param yok muş. Neymiş ALTIN yok muş. Şaşkın ördek , ilyas salman'a dönüyor türk erkekleri şimdi mehir çıkmış. Kaç gram Altın yazayım. Bir de boşanma korkusu var. Nafaka olur diye. Yoksa hapis mapis. Ne demiş usta sanatçı Şener Şen " Hepinizi ben doyuruyorum, vallahi sataram köyü " hahhahahahaha.

Not: 55 bin tl maaş alıyorsan takma bunu kafaya . Git gez dünyayı. 😊😇😂

Ben de sizin gibi insanlara "neden amacin yok, umudunu neden yitiriyorsun ki" derim ama kendim umudumu yitirmis vaziyetteyim ilginctir ki. Neyse. Ben psikiyatri hastasiyim, her sey yolunda olsa bile huzurlu hissetmiyorum kendi icimde. Ama benim bile hayallerim var az da olsa. Ayni yaslardayiz, sizden kucugum. Bos verin kadini, ben de pek umursamiyorum artik evlenmeyi. Bundan sonra keyfinize bakin. Egitim hayaliniz olsun mesela. İnsanlar yuzunden kendi hayatinizi mahvetmeyin. Bu dunyaya bir kez geliyoruz.

Sizi üzen birine üzüldüğünüze değer mi peki!! Zaten sizin engelli olduğunuzu bilerek evlendi bu kişi sonrasında bu şekilde ithamlarda bulunması o insanın ne kadar basit ve karaktersiz olduğunu gösteriyor 1.85 lik eşi varmış da neden elinde tutamamış o vakit!! Hayat çok kısa inanın kimse için üzülmeye değmez ne güzel maaşınız var eviniz var arabanız var miss yaşayın hayatınızı hobiler edinin kendinizi geliştirin turlara gidin gezin bugün var yarın yokuz üzülmeye değmez :)

Kadınları boşverdik zaten : ) Bu toplumda kadınlarla değil, aile ile evleniliyor. Tek endişemiz ileride yaşlanıcaz. Elimiz, kolumuz tutmayacak. Nereye gidicez. Şimdi anneme babama biz çocukları bakıyoruz. Ama işte benime bir kızım bir oğlum olsun istiyorum. bir hayal işte. Biz yuva kırmak istiyorum. siz kadınlar altın para araba ev istiyorsunuz. İphone 18 te isteyeceksiniz çok yakında.
Ne demiş usta sanatçı Şener Şen : "la bilo napiyırsın oglum sankim parmahliyır gibisin." 😂 :ROFLMAO:

@adil12, yanlis anlamadiysam cocugum benimle ilgilenir diyorsunuz, o is de yas yalniz. :) Hayirsiz evlat olursa hepten kotu.

@Mara,

Evet. Haklısınız. Onun korkusuda var. Evlatın olsa büyütene kadar çok zor şartlar var. Ablamın maddi durumu iyi yeğenelerim büyüyor. ama benim çocuğum olsa fakir hayatı benim gibi yaşayabilir mi onu da bilmiyorum. Neler çektirir bize belki. Hayat işte. Annem babam bana hep hayırsız evlat der. Bakıyoruz ama, yaranamıyoruz.

• Beğen
Reaksiyonlar: Mara
Üst Alt