Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sakatlık indiriminden faydanalanarak araba almak istiyorum?

aydın1231

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Öncelikle herkeze merhaba arkadaşlar

%17 raporum var ortobetik olarak sag baş parmagım ile işaret parmagımın yarısı yok araba firmalarına gittigimde raporun %40 acıklama kısmınada aparat ilave edilerek otomatik vites arac kullanabilir yazdırmam gerekitigini söylüyorlar bunun için ne yapmam gerekiyor bilgisi olan arkadaslarımın yazmasını rica ediyorum.

su an raporda H sınıfı ehliyet alabilir ve otomatik vites araç kullanilir yazmakta bu yeterli olmazmı

Sağ kolunuzdan engeliniz olduğu için sadece otomatik vitesle alamazsınız, özel donanım da yazmak zorunda.

raporu %40 a cıkartıp acıklama kısmına özel Dertibatlı otomatik vites kullanabilir yazdırdıgımızda olucakmıdı peki

Rapor oranı önemli değil % 40 olmak zorunda değil, düşükte olabilir. Yine yararlanır araçtan. Yeterki özel donanım olsun.

Bilgileriniz için cok tesekkür ediyorum şu an heyet raporuna ilave olarak özel tertibatlı otomatik vites araç kullanabilirmi yazdırmamız gerekiyor.

Üst Alt