Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sakarya'da Özürlü Memur Seçme Sınavı ( Ömss ) Kursu Başvuruları Başlıyor

YassaX

Üye
Konular
53
Reaksiyonlar
0
Sakarya ili için duyuru konusu

özürlü memur seçme sınavı ( ömss ) kursu açılması ve adapazarı halk eğitim merkezi tarafından düzenlenmesi hakkında

29 nisan 2012 tarihinde yapılacak olan özürlü memur seçme sınavı’na ( ömss ) yönelik, özürlü memur seçme sınavı ( ömss ) kursu; adapazarı halk eğitim merkezi müdürlüğü’nce düzenlenecektir.

özürlü memur seçme sınavı ( ömss ) kursuna yönelik başvurular 16 ocak 2012 pazartesi tarihinden itibaren; adapazarı halk eğitim merkezi müdürlüğü’ne yapılacaktır.

özürlü memur seçme sınavı ( ömss ) kurs başlama tarihi; adapazarı halk eğitim merkezi müdürlüğü’nce 8 şubat 2012 çarşamba olarak planlanmaktadır.

Başvuru adresi : Adapazarı halk eğitim merkezi müdürlüğü
bosna caddesi ( electroworld karşısı ) no: 108
adapazarı / sakarya

santral tel : 0 264 277 36 71

e-maıl : [emaıl="194136@meb.k12.tr"]194136@meb.k12.tr[/emaıl]

web adresi: www.adapazarihem.gov.tr

özürlü memur seçme sınavı ( ömss ) kursu ücretsizdir

Arkadaşlar Adapazarı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nden Gelen Cep Telefonu Mesajını Aynen Aktarıyorum : Başvuruda Bulunduğunuz kursla ilgili toplanti 08/02/2012 tarih, saat: 14:00'te Adapazarı Halk Eğitim Merkezinde yapılacaktır. Katılmanızı Rica Ederiz.

Üst Alt