Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık ocağından H sınıfı ehliyet alan var mı?

HANC1

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
2
Bugün ehliyet için rapor almaya gittim özel hastaneye 2si vermedi 1 tanesi 1000 tl fiyat çekti... sürücü kursundan devlet hastanesini gidin dediler ama uğraşmayayım diye özele gittim olmadı devlet hastanesini aradım sağlık ocağına gitmemi söyledi yarın gideceğim sağlık ocağında rapor alan arkadaşlar nasıl aldınız en geç cumartesi teslim etmem gerek belgeleri kursa işleyişi anlatırmısınız.

Bıktım

Ehliyet raporu için: aile hekimi -> uzman hekim -> il sağlık müdürlüğündeki komisyon -> sürücü kursu -> emniyet

il sağlık müdürlüğündeki komisyon ehliyet değişimi için yeni rapor mu ister sürekli ibareli eski raporu kabul eder mi

Ben sağ koldan ve elden engelliyim. sağ kolumu ve elimi woltmen iskemik kontraktör sekeli ön kol kırığı sebebiyle kısıtlı kullanabiliyorum. şimdi Ehliyet için diyelim ki kodlar yazıldı.işte sağ üst ekstremite kodları olan otomatik vitesli veya vites topuzu gibi kodlar yazıldı diyelim. ÖTV İndirimi için de yeniden sağlık kuruluna girmemiz gerekecek mi? gerekse de ehliyet için alınan rapor yardımcı olur mu?

Üst Alt