Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık kurulu çalışma gücünü kaybettiğime karar vermiş. Bu ne anlama geliyor?

Cbozdogan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
4
Merhaba arkadaşlar. Forumda yeniyim bir konu hakkında bilgilerinizden istifade etmek isterim. SGK Evrak Takip Sisteminden öğrenebldiğin son durum aşağıda biilgilerinize sunuyorum. Konuya hakim olan arkadaşlarımızdan ufakta olsa bir durumun değerlendirmesi yapmalarını rica edebilir miyim ? " sağlık kurulu çalışma gücünü kaybettiğine karar vermiştir." bu ifade ne demektir.

ff<a href="8hkzo9w.png - Hızlı Resim">
ff<a href="ns5jmb8.png - Hızlı Resim">

ff<a href="qhaa8c9.png - Hızlı Resim">

@güllerin efendisi teşekkürler . Toplam 5494 günüm var. Yaklaşık 1 yıl önce ani işitme kaybı yaşadım sağ kulak total (tam) kayıp solda yüzde 70 civarı kayıp ve 80-90 db tinnitus oluştu. Bu yüzden başvuru yapmıştım.

@Cbozdogan,
aynı durumdayız bende 1 sene önce aynı rahatsızlığı geçirdim öncelikle geçmiş olsun engelli raporu aldınız mı aldıysanız ne orada verildi.

@blowteam, teşekkürler engelli raporu almadım. Tedavi bulabilirim ümidi ile halen uğraşıyorum. Onun haricinde emeklilik için başvuru yaptım sonucu bekliyorum.

Emekliliğiniz hayırlı olsun. Mümkünse işitme db oranlarınızı öğrenebilir miyim? Ben sağ 101db, sol 95db olarak başvurdum, red geldi, itiraz ettim, sonucu bekliyorum.

Üst Alt