Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık Bakanlığı'na atandım. Güvenlik soruşturması ne kadar sürer?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Cihatt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Estağfurullah rica ederim kardeşim hayırlısı olsun inşallah Lütfen arkadaşlardan rica ediyoruz bildiğimiz bilgileri paylaşalım aramızda bilmediklerimizi öğrenmiş oluruz kardeşler

Arkadaşlar benim çkys de zimmet düştü aradım atama yapıldığım ili oradan evrak istediler tekrardan cumaya kadar gel atamanı onaylayalım dediler şimdi evraklarımı hazırlıyorum allah hepimizin yardımcısı olsun

Kardeşim öncelikle hayırlı uğurlu olsun inşallah Ne olarak başladınız kardeşim hizmetli olarak mı yoksa memur olarak mı ayrıca siz daha önce herhangi bir kurumda çalışıyor muydunuz

Hayirli olsun kardesim darisi bekleyen tum arkadaslara.evrak ne istediler ki tekrardan sizden onu anlayamadim.

merhaba bende teknisyen olarak atanmıştım.Geçen sağlık bakanlığına gittim.Daha güvenlik soruşturması devam ediyormuş.Sonuçlanınca atamam gerçekleşecekmiş.

Dün güvenlik sorusturmamin bittiğini öğrendim 03125851842 den. Bugün de kadromun verildiğini öğrendim 03125851935 den. Şimdi beklemem gerektiğini söylediler

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt