Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağlık bakanlığına atanan memurlar yeni rapor istediler mi?

rackyt

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
2015 yılında sağlık bakanlığına atanan arkadaşlar sizden yeni rapor istendi mi? Ne kadar süre verildi ve nerden yeni rapor aldınız...

2014 de atandım çalışıp çalışamayacağına dair rapor dediler gittim direk raporu yenilediler oysaki çalışıp çalışamayacağıma dair direk rapor muş yüzdesinin yazılmasına gerek olmayan. Bulunduğunuz hastanenin yoğunluğu ve sizin ya da yakınınızın seri hareket etmenize bağlı benim iki haftamı almıştı .
Önerim önce bir atanın ardından gerekli açıklamayı kurumların sayfasında yayınlanır ona göre hareket edersiniz.

Misal ben başka bir şehire atandım ve raporu istediler diyelim raporu atandığım şehirde yetiştiremesem kendi memleketimden yeniletebilir miyim. Ayrica sağlık bakanlığında memur maaşı ne kadar acaba

Başka ile atandığınızda 15 gün süreniz var diye biliyorum ancak dediğim gibi atandıkdan sonra kesinleşir herşey.

Nasil yani @emperor007

Sağlık bakanlığı galiba araştırma hastanesinden yeni rapor istiyor. Oran farkli çıkarsa hakem hastaneye mi yollarlar.

Benim raporum devlet hastahanesinden engelli olarak çalısbılır ibaresi mevcut ve istihdam kısmı işaretli çalışamayacagı alanlar ise boş yenisini isterler mi acaba?

Üst Alt