Merhabalar, araba almaya karar verdik ve hiç bilgiimiz yokken engelliler için ötv-kdv indirimi gibi birşey olduğunu öğrendik.
Konuyla alakalı pek bilgim yok lakin araştırmaya başlayalı birkaç saat oldu.
Anladığım kadarıyla indirimden ya %90 ve üstü engel olanlar ya da belirli şartları sağlayanlar yararlanabiliyor.
Babamın raporunda 'Kas-iskelet sistemi' bölümünde , başlıkta da belirttiğim gibi :Travmatik beyin hasarı , sağ üst ekstremitede tremor kaynaklı fonksiyon kaybı : %40. yazıyor.
Bu yeterli midir ?
Ayrıca rapora neden işlenmedi bilmiyorum sağ elin orta parmağında problemi var, kemik kırılmasına bağlı parmak diğerlerinin aynı hizasında değil yukarıdan aşağıya kavisli.
Belki o parmağı da hesaba katmışlardır bilmiyorum.
Yararlanabilir miyiz bunu sormak istiyorum. Teşekkürler.
Konuyla alakalı pek bilgim yok lakin araştırmaya başlayalı birkaç saat oldu.
Anladığım kadarıyla indirimden ya %90 ve üstü engel olanlar ya da belirli şartları sağlayanlar yararlanabiliyor.
Babamın raporunda 'Kas-iskelet sistemi' bölümünde , başlıkta da belirttiğim gibi :Travmatik beyin hasarı , sağ üst ekstremitede tremor kaynaklı fonksiyon kaybı : %40. yazıyor.
Bu yeterli midir ?
Ayrıca rapora neden işlenmedi bilmiyorum sağ elin orta parmağında problemi var, kemik kırılmasına bağlı parmak diğerlerinin aynı hizasında değil yukarıdan aşağıya kavisli.
Belki o parmağı da hesaba katmışlardır bilmiyorum.
Yararlanabilir miyiz bunu sormak istiyorum. Teşekkürler.