Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ parmaklarda fonksiyon kaybım var. H sınıfı sürücü raporu verilmiyor!?

murattotoglu

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
slm arkadaslar ben site ye yeni üye oldum bi konu hakkın da yardımınızı istiyorum.

ben % 50 sağ koldan (sağ parmaklarda fonksiyon kaybı) özürlüyüm. 2009 yılında kastamonu devlet hastanesine h sınıfı ehliyet ve donanımlı arac almak için müracat ettiğimde bana gecersiz rapor verdiler.
aynı olay 2012 aralık ayında da ankara numune hastanesinde oldu

bu raporlara hiç itiraz etmedim ne yapmam hangi yolu izlemem lazım.

TESEKKURLER

geçmiş olsun bende sağ koldan parmaklardan eksiğim var h sınıfı ehliyet alamayacağız mı o zaman :(

Alabilirsiniz arkadaşlar özel donanımlı araç kullanır, h sınıfı ehliyet alır raporuyla.. Engelli Sağlık Kurulu Raporu Düzenlemeye Yetkili Sağlık Kuruluşları Listesi 'e rapor almak istediğinize dair başvurunuzu yapın. Sistemde daha önceki başvurularınız görünürse itiraz hakkınızı kullanırsınız. Yeni rapor almanızda bir engel yoksa yeniden başvuru yapın ki itiraz etmeden evvel, çünkü itiraz sonucu verilecek rapor için artık tek yol mahkeme olur.
http://www.engelliler.biz/forum/oze...ertibatli-arac-raporu-ile-arac-kullanimi.html

cGKJw.png

Mrb kelebek iki. Gun once kastamonu devlet hastanesinde yetkiliyle konustum sag kol engelliye kesinlikle gecerli rapor vermeyeceklerini soyledi gerekce olarakta direksiyonu saglikli olarak tutulmamasi dediler .y ukaridaki ornek gibi bursaya gitsem oradan alabilirmiyim . Ilginize TESEKKURLER

Üst Alt