Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ kolum dirsek üstü ampute. H sınıfı ehliyet ve araç almak istiyorum..?

copycon

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
bende sag kolum nedeniyle ötv den faydalanamıyorum .Baska birözürlüden arac alabiyormuyum ötv ödemeden ve ayrıca alabiliyorsun 20.000 e kadar arac almak istiyorum arkadslar

Dirsek üstü ampute söz konusu olduğunda nasıl bir özel donanım olabilir bilemiyorum. Ama benim iddiam, "vites kolu yükseltilmiş özel donanıma sahip otomatik vitesli araç kullanır, H sınıfı sürücü belgesi alır" ibareli raporla hem ehliyet hem de verigi avantajlı araç alabileceğiniz yönünde.

Kastettiğim donanım, otomatik vites koluna ilştirilmiş, önce arkaya doğru uzanan, tam omuz hizasından da yukarı doğru çıkan, bu sayede dirsek üstü kısımla ileri geri hareket ettirilebilen bir şey.
Veyahut da vites hareketi bacağa alınabilir... Otomatik vites demek zaten hareket esnasında sürücünün vitesle işi olmaması demek. Araç durduğunda bir şekilde vites değiştirilebilirse, bundan ala donanım olmaz! :)

Sağ kol dirsek üstü ampüteyim nasıl bir donanım tavsiye edersiniz?

Merhabalar sağ kol dirsek üstünden kaybım var.H sınıfı ehliyeti 2010 yılında almıştım ancak şimdi araç almak istiyorum.Ne tür bir tertibat yapmam gerekiyor direksiyon yanındaki sinyalleri sola tasıyacak tertibat varmı ehliyetimde vites zaten otomatik yazıyor ve birde topuzlu direksiyon var yada topuz tertibat olarak yeterli mi.
Şu an hangi otomatik vitesli araçları tavsiye ediyorsunuz butçe kısıtlı ama kredi ile alacağım

telefonla aldığım ve görüşebildiğim fiyatlar
reno grand çin 26.000 tl sigorta falan hariç
opel classic sedan 30.000
wolswagen polo 27.000
honda jazz fun + için 31500
honda jaz joy için 29.000 gibi fiyat verdiler

hangi otomatik vites daha sağlıklı sağlamlık olarak yani tüm konularda da tavsiyelere ihticım var tecrübeli arkadslardan ..

19d1278502135-sag-kolu-kisa-olanlar-vites-kolunun-uzatilmasi-ile-vergi-muafiyetli-arac-alabilirler-7e132306d231374067db3de7517edee1_1268417662.jpg

güllerin efendisi;

EVET OPEL OTOMATİK VİTES SERVİSTEN CIKMIYOR DİYORLAR. hangi otomatik vites sanzıman secilmeli

şanzıman olarak düşünürsen eğer bence en ideal otomatik vites wv grubu dsg şansıman bende şanzıman olayını araştırmıştım ve bence en iyisi DSG (ÇİFT KAVRAMALI OTO. ŞANZIMAN) bu arada renault un yeni çıkardığı otoMATİK şansımanda fena değil yakıt bakımındanFALAN ama dsg yi hiç biri tutmaz tabi bu benim kanaatım

bence hondanın otomatik vitesini tutacak araba bilmem sadece otomatik vitesi için alacaksan honda civic al derim kardeşim

teşekkürler sanırım honda ortak fikir

Üst Alt