Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ koldan engelim var. H ehlıyetı alamıyorum..?

berk affd

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
benım dogustan sag koldan engelım war bacagımdada wardı ama amelıyat oldum bacagım duzeldı
.18 yasıma gırdım H ehlıyetı almak ıstıyorum ama raporumda otomatık araba kullanabılır degerlendırılmedı yazıyor
hastaneye gıttım doktorlara gıttım gözuktum raporumu % 63 den % 25 ındırdıler .alamazsın ehlıyet dedıler yazak dedıler

ne yapmalıyım ama dogustan oldugu ıcın beynımın sol tarafı oksıjensız kaldıgı ıcın doktorlar % 22 zıhınsel yazmıslar taa 2007 dekı rapor eskı sımdı yenılemek ıstedım .onda da alamazsın dedıler

ne yapmalıyım bılgılenızı beklıyorum .

h sınıfı ehlıyet almak ıstıyorum

2007 de aldıgımız raporda yanlıslık yapmıs zıhınsel engellı yazmıslar 22 dıye ama benım hıc bı engelım yok lıse 4 gıdıyorum bedensel engelım var ama raporumda zıhınsel engel 22 dıye ehlıyet vermıyolarmıs bana bılgınız varmı ?

benim fikrim raporuna itiraz etmen ama öncelikle engel grubuna h sınıfı ehliyet veriliyor mu onu iyi araştır.

ehliyet için sadece rapor çıkarcaksanız oranlı olan engelli raporunuzu kullanmıyorsunuz zaten. ehliyet için ayrı rapor çıkarmanız gerekiyor.rapor çıkardığınızda sizi görecek olan psikyatri doktoru zihinsel bir sıkıntı görmezse sizde dillendirmezseniz bence sorun yaşamazsınız.

Sürücü adayları yönetmeliğine göre sadece ftr(tam bilmiyorum) doktorundan alacağın rapor yetiyormuş diye duydum ve bu şekilde alan çok kişi var. Ben de sol elden engelliyim bana da hastane rapor vermedi uğraşıyorum şuan.

sizlere nasıl ehliyet vermiyorlar anlamıyorum yaa nasıl sistem bu gökhan_ bende sol koldan engelliyim ve 2012 yılından beri ehliyetim var

Başka hastaneden almayı deneyin alamazsanız rapora itiraz edeceksiniz sizi başka hastaneye gönderecekler... Verilen raporlar hastanesine ve doktoruna göre farklılık gösterebiliyor...

Üst Alt