Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ kol dirsek altı ampute. Araç alımı için rapor vermediler!?

Mürsel Kırtaş

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar.Benim doğuştan sağ kolum dirsekten aşağısı yok.H sınıfı ehliyetimi 2002 yılımda aldım.buğün 21.12.2012 günü Kayseri Devlet Hastanesinden özel donanımlı araç almak için rapor için müracaat ettim sonuç olumsuz çıktı benim sıfır veya 2.el araç almam için ne yapmam gerekir.yardımlarınızı ve görüşlerinize ihtiyacım var saygılarımla

hij1o9H.jpg

QU3ou3X.jpg

Kardeş bende seninle aynı durumdaydım ancak 1 yıl sonra tekrar gittim doktorlar değişmiş bu kez hiç sorun çıkartmadan verdiler

Bu siteden yada farklı sitelerden ampute arkadaşlara ait rapor ve donanımlı araç kullanırken fotoğraf örneklerinden al yanına ve bununla gir heyete olumsuz rapor vermeye kalkarlarsa.Ve tereddüt etmeden ve gayet soğukkanlı bir şekilde itiraz et.Bu kadar kesin konuşmamın sebebi durumunuzda tereddüt gerektirecek hiç bir konu yok.

Merhaba Mürsel bey , elden engelli sağlık rapor örneklerini isterseniz email olarak gönderebilirim.Ayrıca rapor işinizi konya da bir günde halledebilirsiniz. Bu durumda isterseniz yardımcı olabiliriz.

doktorların işgüzarlığı başka bir hastaneden tekrar deneyiniz.

bu işlerin keyfilikten kurtulması gerekiyor artık.

Değerli arkadaşım BAYRAK senden ricam sağ kol ile elinizde özel tertibatlı araç kullanabilir veya otomatik vites araç kullanabilir diye geçen rapor örnekleri varsa bana mail atabilirmisin veya sitede yayınlayabilirmisin Teşekkür ederim

Sevgili oturanboğa yayınlamış olduğun rapor resimleri açamıyorum üzerinde ImageShack diye bir yazı var nasıl açabilirim Teşekkür ederim

Üst Alt