Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ kol brakial pleksus rahatsızlığım var. Ehliyetimdeki kodlar ile Ötv muafiyetli araç alabilir miyim?

Xanax

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
1
Merhabalar. Raporum %45 ortopedik, ve sadece hareket ettirici aksamda özel tertibatlı araç kullanması gerekir şeklinde.

https://hizliresim.com/3se6vwy

Sağ kol brakial pleksus rahatsızlığım var doğuştan. Ehliyetimdeki kodşar ile ötv muafiyetli araç alıp alamayacağımı merak ediyorum şu an. 5 yıl önce muafiyetli bir araç almıştım, sel hasarı sonucu aracım hurdaya ayrıldı ve yeni araç al ak istiyorum, fakat içime kurt düştü bu kodlar ile alamamam gerekiyormuş gibi hissediyorum şu an forumu araştırdığımda. Karambole 5 yıl önce almışım sanırım.

Kodlarım 102 47 78. Ve 10.02

KEndim cevaplayayım, bayilerle yaptığım görüşmede

10.04
35.03
40.11
EHLİYETTE BU KODLARIN OLMASI GEREKLİ
EHLİYETİ DEĞİŞECEK

Şeklinde geri dönüş aldım. Mevcut ehliyetim ile alamıyormuşum, merak edenlere bilgilendirme olsun.

@Xanax, Siz yinede bayilerin sözü ile hareket etmeyin. Raporunuz ve ehliyetiniz ile vergi dairesinden en doğru cevabı alabilirsiniz.

Başka bir bayi ile görüştüm, raporunuzda gerekli yazı varsa ve engelli ehliyetinizde varsa alırsınız dedi, kod a gerek yok dedi.

Aynı marka nın farklı bayisi.

@Xanax, Bazı bayiler vergi dairesi tertibat tse falan o işlerle uğraşmak istemiyor o yüzden müşterilere değişik değişik yalanlar söylüyor.

Üst Alt