Merhabalar 2011 yılında enseden gelen damarın tıkanması sonucu sağ gözümde görme kaybı olustu sol gözüm 5 numara dun arastırma hastanesıne gıttım engellılık ıcın saglık raporuna basvurdum kontrollere cıktım 15 ocak 2016 gunune heyete gırecegım
2011 de yazılan hastane yazılarında soyle yazıyor
gözgörme keskınlıgı sağ 50 cmps - sol 3 mps yazıyor
sağ ica okluze saptandı
ayrıca norolıjıden raporlu ılac kullanıyorum tıpta yattıgım sure boyunca ordakı evrakların fotokopılerını aldım bana faydası olurmu acaba
ve bırde temmuz ayında yuksek merdıvenden dustum ve sağ dırsek kırıldı doktorun dedıgı kolun tam acılmaz kısıtlama olur dedı halen fazla acılmıyor
göz
norolojı
fızık bunlardan toplam kac alırım acaba engellılık raporu ıcın faydası olurmu dersınız efendım saygılar
2011 de yazılan hastane yazılarında soyle yazıyor
gözgörme keskınlıgı sağ 50 cmps - sol 3 mps yazıyor
sağ ica okluze saptandı
ayrıca norolıjıden raporlu ılac kullanıyorum tıpta yattıgım sure boyunca ordakı evrakların fotokopılerını aldım bana faydası olurmu acaba
ve bırde temmuz ayında yuksek merdıvenden dustum ve sağ dırsek kırıldı doktorun dedıgı kolun tam acılmaz kısıtlama olur dedı halen fazla acılmıyor
göz
norolojı
fızık bunlardan toplam kac alırım acaba engellılık raporu ıcın faydası olurmu dersınız efendım saygılar