Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sağ elimden engelim var. Araç alırsam aracımı eşim de kullanabilecek mi?
benim sağ elimde parmağımda rahatsızlığım var ve h sınıfı ehliyet için heyete başvurdum şayet raporu alırsam ve araç almak istersem bu aracı eşimde kullanabilir mi
iyi akşamlar aynı soruyu bende sorayım benimde sağ elim bileğime yakın yerden yok raporum yüzde elli bizde dşünüyoruz otomobil almayı ama eşim kullanabilirmi benim üzerime olan arabayı cevablarsanız memnun olurum
araçta kişiye özel tadilat yapılırsa senden başkası kullanamaz. ama sizin durumunuzda tadilat olmayacağından siz normal-vergili araba alırsınız.. siz normal ehliyet alırsınız.
ama bu rahatsızlık ortopedik engel olarak görülüyor doğuştan ve düzelmiyor parmağımı % 10 kullanabiliyorum. Otomatik vites kullanabilir ibareli rapor verirler mi acaba öyle olursa eşimde kullanabiliyormuş diye okudum
Vergi istisnalı araç almak istiyorsanız sağ eldeki kısıtlılıkta özel donanım şart koşulur. Ve özel donanımlı aracı B sınıfı sürücü belgesi olan kişiler kullanamaz.