Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ elim yok. Otomobili yurt dışından almak zorunlu mu?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan adem73
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

adem73

Yeni Üye
merhaba arkadaşlar, benim sağ elim yok. raporda elden kumandalı özel tertibatlı araç kullanabilir diyor. nasipse ehliyet alacağim. araç alırken yurt dışından mı alacağım? bir de tertibatı nasıl birşey olacak, bilen var mı?
şimdiden teşekkürler

Sağ elin olmadığı için otomatik vites ve sağ taraftaki kollar sol taafa gecicek mesela sağ da bulunan silecek kolu vs. ne varsa ve buda kolay bi tertibatla oluyor. Yurt içi yurt dışı farketmez istediğin gibi alırsın ama bu dediğiiz tertibat olacak.

araç alımı ile ilgili

nereden almak istediğiniz size kalmış bir karar.ancak ötv siz yurt içinden 0 km araç almak isterseniz,ki engeleniz benimgibi sağ kolda oldukça uğuraşacaksınız.ben bunun için epey uğraştım ,ama nihayetinde başarılı oldum.
yurt dışı fiyatlarıda 0 km için oldukça yüksek ve zahmetli olduğundan yurt içinden almanızı tavsiye ederim.
saygılarımla

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri