Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sağ el yüzük parmağım koptu. ÖTV'siz araç alabilir miyim?
ortopedik engeli olanlarda oranın %1 olması bile yeterli ama doktorun uygun görmesi gerekir. parmak kaybı için verilir mi verilmez mi bilmiyorum ama oranın önemi yok sadece.
benim akrabam alamadı.. sol bacağı protez otomatik araba kullanabilir dedi fakat benimde sol bacak protez oranım %42 olduğu için verdiler benim oranımın yüksek olma sebebi o sonradan kaybetti benim doğuştan yok
NaftalinKokusu hiç alakası yok hocam forumda araştırın biraz. %40 üstü oran sadece engelli olduğunun ispatıdır. ÖTV indirimi için ya %90 üzeri raporun olacak ya da ortopedik bir engelin olup heyet tarafından uygun görülecek ki bunda da oranın hiçbir önemi yoktur.
arkadaş ötv indirimli araç almaya pek hevesli sanırım fakat parmak kayıbı bunun için yeterli olmayabilir fakat yüzdesinin yükselmesi için Allahtan bela isteyebilir ben şahsen büyle basit hesapların içine girilmesi taraftarı değilim zira iğrenç bir yaklaşım olarak değerlendiriyorum
Burada önemli olan manuel vitesli aracı özel bir donanım olmadan kullanıp kullanamayacağınız. Tek parmak bu açıdan bir soruna yol açmayacağı için araç alımında vergi avantajından yararlanmanız da mümkün değil.
Kişinin ehliyeti varsa, araç alımında oranın kaç olduğunun hiç bir önemi yoktur.