Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sağ diz kapağım alındı. ÖTV'den muaf araç alabilir miyim?

yavuz27

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
hayırlı geceler kardeşlerim.%42 raporum var .yeni aldım diyabet. tansiyon.astımım ve sağ diz kapağım alındı 91 yılında.yürümeme engel değil.ama ağrılarım var. emekliğe baş vurdum 25 gün oldu bekliyorum.bunun yanı sıra H ehliyet alıp ve bir araç almayı planlıyorum.bu mümkün mü ?tabi vergi ve öteve indirimli.bu konuda beni aydınlatırmısınız ?saygılarımla

raporunuzda yazıyorsa alabilirsiniz, yazmıyorsa eğer yeni bir rapor için müracat edersiniz, doktorlar uygun görürse yazarlar.

Sağ bacağınızdaki hareket kısıtlılığından dolayı araç kullanımı için özel donanıma ihtiyacınız olduğuna dair rapor almalısınız ki araç alımında vergi istisnasından yararlanabilesiniz.

raporumda özel arac ve H sınıfı ehliyet alabilir ile ilgili acıklama olarak değerlendirilmedi diye yazılmış.ama özürlü sağlık kurulu raporunun sonucu sağ patellektomi +LHNP MOTOR DEFİSİT yok.durumu bildirir rapordur.diye acıklama yapılmış.bu teşhizle sağılk kuruluşundan tekrar rapor alabilir miyim ? peki sağlık kuruluşuna baş vururken nasıl başvurucam ?

Sağ bacağımdaki hareket kısıtlılığının tespit edilerek, araç kullanmak için özel donanıma ihtiyaç duyduğuma dair değerlendirmenin yapılmasını arz ve talep ederim

Üst Alt