Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sag alt eksremiteden özel donanımlı araç alsam kardeşim de kullanabilir mi?

furkan-)

Üye
Konular
61
Reaksiyonlar
0
Kardeşim ve ben kullanabilirmiyim bunda sakınca varmı yasak durum varmı arkadaşlar

sedat bey merhaba.İlk mesajınızda bahsettiğiniz oranlı raporunuzda yazan detaylar neydi?Şunu merake diyorum.Benim elimde %46 olan bir rapor var.Ancak araçla ilgili hiç bir ibare yok.çGidip oransız ancak ötv den muaf olur ve özel tertibatlı araç kullanır ibareli rapor alsam bu ikisi ile ötv den muaf araç alabilirmiyim..Sizinki sanırım böyle oldu.

Sedat Yıldırım abi zaten pek sıcak bakmıyordum ama genede bilgi almak istemiştim genede herşeyden önce senden Allah razı olsun. Yolun acık olsun.

CEvap için teşekür ederim.B sınıfı ehliyetim yok.sağ ayakta kısalık ve zayıflık var.Zaten normal araba süremiyorum.Otomatik vites bile bir yere kadar.Denemelerimde pek öyle uzun süreli kullanım sağlayamadım.Benim emrak ettiğim şey şu mevcut 46 raporumda araçla ilgili hiçbirşey ok.Şimdi gidip araç için alacağım desem bu bir ay öcne aldığım 46 lık raporun oaranını düşrürler diye çekiniyorum.Çünki geçen ay vergi indirimi için başvurmuştum sonuçta erken emeklilik işlemlerine etki etmesinden çekiniyorum.GEçen bir arkadaş paylaşmış ehliyet için gittim oransız vermişler diye.Bende gitsem oran yazamayan ancak üzerinde ÖTV den muaf araç alaiblir özel tertibatlı araç kullanabilir yazsa.HEm bu oransız rapor artı diğer 46 lıkla beraber bu işin üstesinden gelirmiyim tam olarak merak ettiğim bu..
NOt olarak bu kadar belirgin engeli olan insanlar neden bu denli çıkmaz yollara iteklenir anlamak mümkün değil...Yardım edeceği yerde alacağı vergiyi bile almama konusunda bu kadar zorluk çıkaran bir devlet ve yasa var önümüzde .Allah kolaylık versin bu yola düşenlere.

Üst Alt