Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sadece Psikolojik rahatsızlık %40 oranlı rapor almayı sağlar mı?

GÖN

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar,

Sadece psikolojik rahatsızlığı olan kişi %40 oranında engelli raporu alabilir mi ?

Alabilir. Benim %40 bipolar duygulanım bozukluğu, %10 da hiperlipidemiden. Ortalaması %46 yapıyor.

Hangi psikolojik rahatsızlık olduğuna bağlı alacağınız oran xact hiperlipidemi nasıl bir rahatsizlik

Kanın normalden daha fazla yağlı olmasıymış hiperlipidemi. Kolesterol gibi birşey galiba. Kan testinden sonra dahiliye doktoru bu tanıyı koymuş.

Bipolar duygulanım bozukluğundan %40 aldım ben.

8 aydır duygudurum tedavisi görüyorum üniversite hastanesinde gerçekten ilaçlarla biraz düzeldim aşırı sinirlilik öfke sorunlarım azaldı rapor için başvurdum çekingen kişilik bozukluğu deyip %15 oran verdiler il sağlık müdürlüğüne itiraz ettim başka hastanede tekrar gireceğim heyete umarım oda %15 vermez

Çekingen kişilik bozukluğu ise eğer duygudurum tedavisi neden aliyormussun bunu ogrenseydin birde

iyi günler öncelikle geçmiş olsun bende 3-4 yıldır tedavi görüyorum orta depresif nöbet tanı sizce % kac oran verirler girsem heyete

Üst Alt