Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ruhsatta ÖTV ödenmeden satılamaz yazısı benim için sıkıntı yaratır mı?

yaşam...

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar.

bende çift taraflı kalça çıkıklığı var.. ehliyet alırken doktor h sınıfı otomatik araç kullanır yazısı ile rapor verdi..ama normalde özel tertibatlı yazması gerekiyordu 2 ayaktada sorun olduğu için.. ama bana otomatik vitesli kullanır raporunu verdi...ben araç aldığımda ötv indirimli maliye dedi sıkıntı 2 ayaktada olduğu için özel tertibatıl araç kullanır raporu olması gerektiğini söyledi... neyse ben öyle raporu aldım araçı alıp özel tertibat taktırdım...şimdi sıkıntı burda başlıyo.. ruhsatta sadece ötv ödenmeden satılamaz yazıyor. ehliyette otomatik vites yazıyor.. trafik polisi durduğunda bu durum sıkıntı çıkarır mı...

Raporunuzla trafik müdürlüğüne giderseniz dosyanızdaki otomatik vites ibaresini değiştirirler ve ehliyetinizede özel donanımlı araç kullanacağınıza dair bilgiyi işlerler.
Ruhsattaki ibareyide vergi dairesinden ibarenin kalkmasına yönelik yazıyı alıp, trafik şubeden yine ötv ödenmeden satılamaz şerhini kaldırtırsınız.....

Üst Alt