Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ruhsata kullanıcıları eklemek istiyorum ama..?

beholder17

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar mrb
Aracımı aldım elden kumandalı özel tertibat var(sağ ayak problemi ve otomatik araç). Ruhsatı aldığım anda ekletmek istedim ama muameleci bayiye aracı sadece benim kullanabileceğimi bildirmiş. bu durumda sormak istediğim; TSE ye başvurup bu durumu nasıl düzeltebilirim? son cıkan kanunla beraber bu durum değişti sanırım?

beholder17 TSE den evrakla hallederiz siniz ama kimi yerde 3. Kan hısımları yazarken kimi yerde sadece 1 kişi ekletiyorlar ruhsata

beholder17 TSE den evrakla hallederiz siniz ama kimi yerde 3. Kan hısımları yazarken kimi yerde sadece 1 kişi ekletiyorlar ruhsata

anladım bizzat kendimiz mi başvuru yapmamız gerekiyor? yoksa fax filan göndersek oluyor mu? bilginiz var mı

evet haklısın görüştüm aynen senın söylediğin gibi çok sağol :)

Rusatınizda aracinizin özel tertibatli oldugu belirtilmis mi? Ben aracimin ruhsati cikartmaya gittigimde engelli araci oldugunu belirttiler ama ruhsata özel tertibatli oldugu yazilmadi. Neden diye sordugumda sistemimizde görunecek ama ruhsata artik yazilmiyor dedi memur. Umarim dogrudur.

@beholder17 tse ye gittiniz mi ben yeni araç alıyorum bayi aradı daha önce tse ilk alırken sorun çıkarmış dedi aracı aldıktan 15 gün falan sonra gidin dedi siz gittiniz mi çok detaylı inceleme mi yapılıyor

gncali evet gittim geniş çaplı bakmıyorlar. bir tane mühendis iniyor arabının yanına kontrol ediyor sonra yukarı çıkıyorsunuz evrak hazırlanıyor 300 tl +kdv bedelini ödüyorsunuz. daha sonra trafik şubeye gitmek gerekiyormuş ben gitmedim henüz p.tesi halledecem. aslında bu işi en başta muameleci halletmesi gerekiyor ama işi çok sallamıyorlar. gene biz gidiyoruz. Çarşı88 engel yazıyor ve benim dışımda kimsenin kullanamaycağıda yazıyor şimdi onu düzeltmek için uğraşıyorum.

H sınıfı ehliyete sahip kişi başkasının engelli aracını kullanabiliyor mu geçen konyadan adanaya geliyoruz yorgundum arkadaşıma vermeye korktum ruhsatta kendisinden başkası kullanamaz yazdığı için bilgisi olan yazarsa sevinirim

exelans Ruhsatta gerekli ibare var , ehliyetin ne olduğu önemli değildir. Kasko ve trafik affetmez.

Benim ruhsatta sadece benim kullanacağım yada su kişiler kullanır diye bir şey yazmıyor sadece 5 yıl satışı yasak yazıyor

Üst Alt