Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ruhsal ve duygusal süreli raporum var. Kamuya atandım. Ne yapmalıyım?

catay

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
2015 e kpss ikinci atamalar da kamuya atandım.raporum bipolar bozukluk ve 1yıl süreli, şimdi kurum benden Sürekli rapor ister mi?Bipolar Bozukluk tanısına 1 yıl süreli kontrollü rapor veriliyor,Ben sürekli yani süresiz rapor olsun diye şizoafektif bozukluk tanısı ile rapor çıkartmaya çalışıyorum şu an,acaba kurum şizoafektif im diye memur yapmam seni diyebilir mi? Yorum bekliyorum lütfen Acil yardım..

Merhaba şu an geçerli süreli sağlık raporunuz varsa herhangi bir şey yapmanız gerekmiyor.
Süreli de olsa raporunuz olduğu için herhangi bir sorun olmaz.

Diğer konu içinse siz engellisiniz diye kurumun kabul etmeme olasılığı yok
Tercih kılavuzunda engelimizin ne tür olduğu sorulmuyor.
% 40 ve üzeri sağlık raporunuz varsa, bir sorun çıkmaz
Kurum da sizi hangi alanda iş yapabilirseniz oraya yerleştirir.

Tebrikler.

Sayın moderatör,öncelikle çok teşekkür ederim,süreli raporumun süresi iki gün önce bitti,bugün heyete gireceğim ve sanırım sürekli rapor verecekler(şizoaffektif tanısı ile)ben kurum sürekli rapor ister diye hemen işlemlere başladım geçen hafta, süreli yada sürekli farketmiyor demekki, umarım yanlış bir işlem yapmıyorumdur.

Üst Alt