Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ihtiyaç yoksa kullanılmaz kullanırsan da xanax bağımlısı gibi olursun kendine bu kötülüğü bile isteye yapma derim bazı doktorlar aşırı saçmalabiliyorlar her doktoru kale almamak lazım
@Ahmet T, Hocam nasılsınız tedaviye yanıt var mı yatmayı düşündünüz mü? Yeni ilaca gecirecek piyasaya sürülmesini bekliyoruz dediğin ilaç bu mu yoksa geçmedi mi yoksa doktor durum ne oldu? Halüsinasyon halen görüyor musunuz? Sürekli kullanın hocam bırakmadan faydası muhakkak olur bana doktor abilify verdi faydası oldu devamlı kullanmanın etkisi var.
küfrediyorlar boşverdim çocuk sesleri duyuyorum kafaya takmıyorum yoldan geçenler dalga geçiyorlar tınlamıyorum
ve bunların halü olduğunu bilebiliyorum
@Ahmet T, Hocam zaten onlar gerçek değil size birşey derse sen gerçek değilsin diyip umursamayin hiç yokmuş gibi davranın çok kafaya takarsanız takıntı haline gelir daha çok size musallat olurlar hiç umursamayin