Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Risperdal bırakma deneyimi olan var mı?

Sunshineee1

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
1
Ben 1mg rısperdali depresyon için kullanıyorum bırakmak istiyorum bıraksam kotu olur muyum ıkı uc senedir kullanıyorum.

Risperdali şizofreni ve bibolar tedavisinde kullanılan bir ilaçtır. Doktorun tarafından kesiniz

@Sunshineee1, ben 6 aydan fazla süre 1 mg risperdal kullandım. Bıraktım, bir sorun da olmadı.

Yoksunluk sendromu olusmaz ama hastalik belirtileri ortaya cikabilir.

@Sunshineee1, Bu soruyu doktoruna sorsan daha iyi olmaz mı?

Rispedral bir antipsikotik depresyon için pek verilmez doktorunuz sizde psikotik belirtilerde görmüş olabilir.

Eğer kendinizi iyi hissediyorsanız bunu doktorunuza söyleyin oda iyi görürse azaltarak bıraktıracaktır.

Aniden bırakmak yoksunluk belirtileri yapabilir.

Ama şu önemli iyileştiğin için mi iyisin yoksa ilaç belirtileri baskıladığı için mi iyisin eğer ilaçlar belirtileri baskıladığı için iyiysen bıraktığında daha kötü olabilirsin.

@kara duman, antipsikotikler antidepresanın yanında düşük doz veriliyor. Psikotik belirti olmasına gerek yok verilmesi için.
1 mg risperdal zaten en düşük doz. Bundan daha düşüğü şurup şeklinde küçük çocuklara veriliyor. Yoksunluk belirtisi yapacağını zannetmiyorum. Ben öyle bir şey yaşamadım 14 yaşında 1mg risperdali bıraktığımda.

Risperdalin 2 mg ını kullanıyordum 2 aydır kullanmıyorum bir fark yok prozac içiyordum mesela onu da içmeyeceğim sadece gece uyumak için cedrina içeceğim .

Üst Alt