Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporun %40 olmaması h sınıfı ehliyet ve ÖTV'siz araba almaya engel mi?

Konular
13
Reaksiyonlar
0
iyi günler aradaşlar bir arkadşımız polosekeli hastalığı dolasıyla h sınıfı ehliyet almak istiyor.
rapor oranının yani %40 az olması engelmidir.
%40 az olması h sınıfı ehliyet alması ve ötv siz otomobil almasına mani olur mu

yardımınız için şimdiden teekür ederiz.

[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][FONT="Verdana"]Arkadaşlar Aralık ayının ilk haftası hastanede heyete girdim.Heyet öncesi fizik tedavi DR ' u %29 yazdı rapora.Heyette de DR ile tartıştık.Ben ''hem özel donanımlı hem de otomatik vitesli araç alabilir ÖTV muafiyetinden faydalanabilir'' ibaresi yazılmasını istedim.DR özel donanımlı araç yazmam '' otomatik vitesli yazarım '' dedi.Raporda aynen öyle çıktı.Noterden 3 nüsha onay yaptırdım.Geçen haftalarda da ehliyeti değiştirmiş ''Otom. Vitesli Araç-Özel Tertibatlı Otomobil'' yazdırmıştım.Araç alacağım bayi ehliyetteki özel tertibatlı otomobil ibaresinden dolayı otomatik vitesli araca tertibat yapılması lazım dedi.Ücreti 1000 TL dedi.Ben de raporun noter onaylı nüshasını alıp trafik tescile gidip ehliyeti değiştirmeye gittim. Yeni ehliyete ''Otom. Vitesli Araç '' yazıldı.Siz dikkat edin ''Otomatik vitesli otomabil yada otomatik şanzımanlı ve otomotik vitesli otomobil'' diye yazdırın.Bayi böyle yazılırsa aparat istemez dediler.Ben ''Otom. Vitesli Araç'' yazılı ehliyetimle bu hafta ÖTV muafiyetli otomatik vitesli araç aldım.[/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]

olmaz otamatik veya tertibatlı yazması yeterli

Üst Alt