Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporumun 5 yıl süreli verilmesine karşı ne yapabilirim?

Konular
5
Reaksiyonlar
20
Raporum %64 Süreğen (Kronik) Ancak geçerlilik süresi 5 (beş) yıl diyor.
Bu Çelişki değil mi?
bu konuda ne yapabilirim?
yardımcı olursanız sevinirim.

@ALİ YILDIRIM,

5 yıldan sonra süresiz yapıyorlar benim bildiğim. Bisey olmaz. Ayrıca birden fazla hastalık varsa ve hastalıklardan birinin iyileşme durumu olma ihtimaline karsi sureli veriyorlar. Yine de 5 sene iyi süredir can sıkmayın gelecek sefere süresiz yaparlar. Sizin yapacağınız bence birsey yok

Merhaba ,
adresinizin kayıtlı olduğu ilçe nin SGK ilçe sgk kurumuna gidip itiraz yapıyorsunuz.sistemden size sevk hazırlıyorlar.
15 gün içerisinde gelecek olan posta içerisindeki hastaneye rapor itirazı için gidip yeni rapor için işlem yapabilirsiniz.
ama itiraz ile gittiğiniz için 2.rapor ücretli oluyor.

hiçbir hastalığımın tedavisi yok.
biri isim olarak hastalık listesinde yok çok nadir
bana 2 yıl sonra 5 yıl verdiler....aynen de yazmışlar ama neye yarar hepsine yaptırım var süreli verin diye son 5-6 senedir.SÜREKLİ alanlar kimler bende bilmiyorum...

Benimde önce 2 yıl , sonra 5 yıldı. süresi dolunca 3. engelli raporuna başvurdum allahtan süresiz verdiler artık... kurtulduk.

@ALİ YILDIRIM,

hastalığa ve hastaneye göre değişiyor rapor oranı hacettepe o zamanlar biz 1 yıllık veriyoruz demişti numune ye gittim orda süresiz verdiler numune şimdi şehir hastanesine taşındı hacettepe üniversite psikiyatri de asistanlar bakıyor

Üst Alt