Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporumda ibare yok. H Sınıfı Ehliyet için yeni rapor mu almalıyım?

Spirinc

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Ben Raporumu Aldım Ama Raporumda Araba İle İlgili Bir Şey Yazmıyor. Şimdi Ehliyete Başvursam Verirlermi ? Sağ Bacağımda Kısalık Ve Bükülmeme Problemi Var

Kardes mrb yüzde kaç aldın aynı sorun bende var hangi hastaneden aldın,

Merhaba selo hocam bende yeni rapor aldim bir ay once yuzde 47 h sinifi ehliyetim var yasa yururluge girdikten sonra yeni raporuma ibare ekleyim ehliyetimi b diye yapabilirmiyim

merhaba,

yeniden rapor almak/ehliyeti yenilemek için aile hekimine gitmez olmazsa olmaz mıdır? direk özel hastaneye gidip de il sağlık komisyonuna sevk edilmek için bir engel var mı?

sonun raporumu aldım %8 kodlar 78 102 1002 otv indirimi yazıyor rahsıxlıgım sol alt ektremıte almak hıc zor olmadı gercekten tum heyet dr larına tskler.

csmclpn

Birisi 1002 kodunun tek başına ehliyete yetmediğini yani sadece bu kod olursa ehliyetde yaramadığını ama 78 in yani sadece otomatik vites sürebilir kodunun tek başına yeterli olduğunu yazmış doğrumudur acaba bilen var mı.

Üst Alt