Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Raporumda ibare yok. H Sınıfı Ehliyet için yeni rapor mu almalıyım?
Ben Raporumu Aldım Ama Raporumda Araba İle İlgili Bir Şey Yazmıyor. Şimdi Ehliyete Başvursam Verirlermi ? Sağ Bacağımda Kısalık Ve Bükülmeme Problemi Var
Merhaba selo hocam bende yeni rapor aldim bir ay once yuzde 47 h sinifi ehliyetim var yasa yururluge girdikten sonra yeni raporuma ibare ekleyim ehliyetimi b diye yapabilirmiyim
yeniden rapor almak/ehliyeti yenilemek için aile hekimine gitmez olmazsa olmaz mıdır? direk özel hastaneye gidip de il sağlık komisyonuna sevk edilmek için bir engel var mı?
sonun raporumu aldım %8 kodlar 78 102 1002 otv indirimi yazıyor rahsıxlıgım sol alt ektremıte almak hıc zor olmadı gercekten tum heyet dr larına tskler.
Birisi 1002 kodunun tek başına ehliyete yetmediğini yani sadece bu kod olursa ehliyetde yaramadığını ama 78 in yani sadece otomatik vites sürebilir kodunun tek başına yeterli olduğunu yazmış doğrumudur acaba bilen var mı.