Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporumda çalışamaz yazıyor ama atamam gerçekleşti..?

ibokaradas

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
[FONT=helvetica]Raporumda çalışamaz yazıyor raporumu kabul etmediler sınava nasıl kaydoldum yerleştirmemi nasıl yaptılar çok merak ediyorum[/FONT]

yeni rapor talep etmediler mi veya siz önermediniz mi ?

Raporunda çalışamaz yazıyorsa çalışamazsın kardeş. O yazıyı oraya spor olsun diye yazmıyorlar.
Seni sınava alıp atama yapmaları ayrı bir hata zaten ama seninde bu zamana kadar kimseye bu konu da danışmaman ayrı bir hata..
Hem kendi memurluğunu yaktın hem de senin yerine memur olabilecek birini devre dışı bıraktın. O kişi 3. bir atama olursa tekrar tercih yapabilir belki ama sen artık tercihte yapamazsın. Yeniden sınava girmen gerekecek..

ibokaradas

Raporunuzda çalışamaz yazıyor ve ayrıca sınava nasıl kaydolduğunuzu da bilmiyorsunuz öyleyse sınava nasıl girdiğinizi kaç puan aldığınızı da hatırlamıyorsunuzdur? Tabi tercih işlemi de var ki bundan da bilginiz yok galiba. Bütün bunlara rağmen atamanız yapılmışsa siz dünyanın en şanslı kişisisiniz ve size gerçekten piyango vurmuş :)

Benim bildiğim sınava girişte yalnızca % 40 üzeri olması yetiyordu. Ancak atandığınız kurum evrakları istiyorken 'çalışabilir' ibareli diye belirtmişse de kurumla görüşün. Size yeni rapor almanız için ek süre hakkı tanıyabilirler.

Hangi kuruma atandınız?

Çalışamaz yazıyorsa zaten otomatikman emeklisindir sınava boşuna girmişsiniz emekliler zaten atanmıyor

Emekliler atanamaz Çalışamaz yazan da emeklidir emekli olmuşdur

Üst Alt