Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporuma itiraz edeceğim. Dilekçe örneği var mı?

assembily

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
oturan boğa benim il saglık müdürlüğne itiraz dilekcesi göndermem gerekiyor yeniden heyete girebilmem için dilekcenin bir öreği varsa bana gönderirsen cok sevinirim bu işler nasıl yapılır bilmiyorum ve sunuda öğrenmem gerek dilekceyi benimmi götürem gerekiyor saglık müdürlüğüne yani oğlum götürebilirmi?

Rapora itiraz için dilekçe örneği:

İl Sağlık Müdürlüğü'ne,

....... tarihinde .......... hastanesinden ..... kayıt numarasıyla almış olduğum sakatlık oranımı gösteren sağlık kurulu raporunda belirlenen sakatlık oranın, olması gerekenden düşük olduğunu düşünüyorum. Raporun yeniden değerlendirilip tarafıma bildirilmesini arz ederim.

bacıbey beni zaten engelli raporum var yüzde 67 fakat artık eskisinden daha kötüyüm yani sakatlığımın ilerlediğini düşünüyorum itiraz etceğim dilekce örnegi bumudur emin olmak istiyorum ??

Ben 3-4 Ay önce itiraz etmiştim oraya gittiğimde dilekçeyi doldurdum ve hemen sevk edildim 2-3 saat bekledim imzalanması onaylanması v.s.

ben gidecek durumda değilim oğlumu göndersem olurmu acaba?

Evet oğlunuz da sizin adınıza iş görebilir.

geçen yıl verilen engelli sağlık kurulu raporum %51 idi. Bu yıl tekrar girdim %34 e düşürdüler. Bu rapora itiraz etmek istiyorum. Raporunuz sonuçlandı. İş yerinize gönderildi. Dereceye giremediniz diyo. Benim şimdi raporun iş yerime gelmesini mi beklemem lazım itiraz etmek için. İtiraz dilekçesi örneği var mı elinizde. Teşekkür ederim.

Üst Alt