Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum yenilenirse yeni raporumu her yere ibraz etmem gerekir mi?

strazyevsk

Üye
Konular
33
Reaksiyonlar
17
2 yıl kadar önce aldığım süresiz raporum var.
Rapor süresiz olduğu için toplu taşıma ya da ibraz ettiğim diğer kurumlara her yıl rapor ibraz etmem gerekmiyor.

Emeklilik başlığına baktığımda başvuran herkesten yeni rapor talep ediliyor.
Yeni rapor çıkartıldığında tekrar toplu taşıma, su faturası indirimi vs gibi avantajlar için her kuruma tekrar rapor ibraz etmek mi gerekecek?
Daha önce süresiz rapora sahip olup son bir kaç ay da emeklilik için yeni rapor çıkartan ve süreci yaşamış bilen arkadaşlar var mıdır?

sadece emeklilik başvurusu yaptığınızda 6 aylık güncel rapor istiyorlar.raporun süresiz olmasını malesef dikkate alınmıyor.

@strazyevsk,
Bildiğim kadarıyla emeklilik için çıkarttığımız rapor, ayrı bir rapordur. Kendi elinizde mevcut olan raporu kullanmaya dewam edeceksiniz, etkileyen değişen birşey yoktur arkadaşım..

@Denizcan78,
Ben süresiz raporun emeklilik başvurusunda kullanılıp kullanılmadığını sormadım yalnız.
emeklilik öncesi alınmış ve sosyal haklardan faydalanmayı sağlayan rapor işlevini yitiriyor mu onu sormuştum.

@Leylek81,
evet merak ettiğim husus buydu, umarım öyledir.
teşekkürler

Üst Alt