Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporlu olmasına rağmen 300 TL ilaç farkı çıkıyor!?

Konular
61
Reaksiyonlar
168
Arkadaşlar dün eczaneden raporlu ilaçlarımı aldım 300 lira fark çıktı ve benden aldı eczacı parayı ilaçlar şu şekilde;
Serex 300 mg(3 kutu)
Misol 100 mg (7 kutu)
Abizol 15 mg (4 kutu)
Ozaprin 10mg (6 kutu) niye bu şekilde fark çıkıyor anlamadım.

Her ay aldığımız engelli aylığını ilaclara veriyoruz.hasta olmak bile parayla...

Ben de raporlu ilaçlarımı alırken 170 lira fark çıktı. Muayene fiyatı değildi ilaç için çıkan fiyattı. Daha ucuz muadil yok mu dedim, başka muadil verirsem daha pahalı oluyor dedi.
Tek kutu ilacın fiyatı sanmıştım değilmiş. 170 lira en azından 4 kutu ilacın fiyatı diye avuttum kendimi.

klozapin akineton dideral xeplion invega largactil olanzapin daha varda şimdi aklıma gelmedi

ilaç katılım payı. bazı ilaçlarda çıkmaz ödemezsin.
bazılarında çıkar.
bağkur veya skklı olmak bununla ilgisi yok.

sigortalı çalışana bişe çıkıyor.
Suriyeliye beleş

İlaç larınız raporlu olsa bile ilaç farkı adı altında elden fark ve emekli maaşı alıyorsanız maaşınızdan kesiliyor her ilaçta kesinti fark olacak diye bir şey yoktur benim bu ay 600 tl maaşımdan yaklaşık 500 tl de elden ödeme olmuş

İlaç ile eş değer ilaç var ise aldığınız ilaç pahalı olanı ise fark ödersiniz.
Ben de topamaxa fark ödüyorum.

Üst Alt