Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporda zihinsel ibaresinin bulunması ÖTV indiriminden yararlanmam için mahkemeyi..?

TEMEL7442576

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bu aralar otv indirimli arac almaya calışıyorun.Fakat aksilikler pşimi birakmıyor.Ötv indirimi için aldığım raporda

%80 genel cerrahi
%20 dahiliye
%10 zihinsel bozukluk
toplamda % 90 sürekli raporum var.Ötv indiriminden faydalanır deniyor.Aracı kendi üzerime alacağım.Fakat raporumda %10 zihinsel engelli yazması trafik tescil işlemlerinde %10 zihinsel engelden dolayı mahkeme kararı isteniyormuş.Bu doğrumudur konuyla ilgili bilgisi olan arkadaş varmı yani benim asıl rahatsızlığım %80 genel cerrahi diğier kısımlar ek hastalıklar bu durumda TrafiK şube ruhsat tescil işlemlerinde mahkeme kararı istermi cok acil bilgi gerekiyor

Gerekmez hocam raporu alip bayi yolunu tutun bence o izin akli yetileri yerinde olmayan kisiler icin imza atamayan sorulan sorulara cevap veremeyen vb

Arkadaşlar otv indirimli arac alacaklar raporlarinda %1 dahi olsa pisikolojik rahatsızlık varsa emniyet ruhsat vermiyor.Bu konu cok sacma konuyla ilgili bilgisi olan arkadşlardan haber bekliyorum.Benim arac alımım emniyete takıldı Emniyet mahkeme kararı istiyor.bu karar en az 6 ay sürermiş bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum

vasiye gerek yok aklın başında imza atmana engel bir durum olmadıktan sonra bayiye git işlemleri başlat

saçmalık hocam bizde vasi atayıp mahkemeden izin aldık ama izin alma işi çok zor

Üst Alt