Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporda Sürekli ibaresi olmadığı için araç alamaz mıyım? Nasıl aşılır?

sahinus

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba benim otomatik vitesli araba ve h sinifi raporum var araba almak için gittiğimizde emniyette olan rapor aslinin aslı gibidirı aldım araba satan kişi bu raporun olacağını ancak üzerine sürekli ibaresi isatetlenmedigi icin maliyeden donebilecegini söyledi. Ben de hastaneye gidip sürekli kutucugunun isaretlemeyi unuttuklarını soyedim. Onlar da bana raporun değişmeyeceğini ama bir üst yazıyla süreklidir yazısını hazirlayacaklarini soylediler şimdi size sorum üst yazıda hastalığımın sürekli olduğunu yazacaklar resmi olarak bu durumda arabamı alabilir miyim yoksa tekrar mı kurula girmem gerek
Sonuçta ek yazı

sahinus

Raporda bir süre kısıtlaması yoksa, rapor süreklidir. Vergi dairesinin sorun etmeyeceğini düşünüyorum. Önce vergi dairesine sorun, sonra gerekliyse hareket edin.

Sayın OturanBoğa ben geçen haftaiçi rapor için heyete girdim % 31 ortopedik % 12 KBB % 7 Beyin Cerrahisinden olmak üzere toplam % 44 hak kazandım.

Sorum Şu; Raporun kullanım amacı olarak sadece SGK'yı işaretledim yani iş başvurularında kullanmak amacıyla şimdi aklıma geldi acaba bu rapora H sınıfı ehliyet ve Araba içinde işaretleseydim bu 3 kriteri birden aynı raporda toplayabilirmiydiler ?

şuan hala H sınıfı ehliyet ve araba yazdırmam için şansım var çünkü rapor 2 hafta sonra sonuçlanıp elime geçicek.

Peki bu yazı yeni rapor gibi sayılır mı çünkü bugün tarihli olacak araba satan adam ehliyeti değiştirmeye gerek olmadığını söyledi lakin gerek olursa bu yazıyla il sağlık md götürsen ehliyetimi yenilerler mi ? Bu arada cevabınız için çok teşekkürler

Schizophrenia
Hayır, ehliyet rapor süreci farklı oluyor: aile hekimi -> uzman hekim -> il sağlık müdürlüğü -> sürücü kursu (ilk defa sürücü belgesi alacaklar için) -> emniyet.

sahinus
Öyle bir yazıya gerek olmayacak. Raporda süre kısıtlaması yoksa, sürekli demektir.
Ama evet, mantıken öylesi bir yazı raporu tamamlayıcı beyan olarak kabul edilir.

Ehliyet için engelli sağlık kurulu raporu işe yaramaz. aile hekimi -> uzman hekim -> il sağlık komisyonu -> emniyet

OturanBoğa

Çok çok teşekkürler inş ehliyet yenilemek için ugradtirmazlar sonuçta ehliyet yenileme işlemi için 5 yıl süremiz var neden ugrastiriyorlar anlamiyorum.zaten raporun aslı emniyette mis aslı gibidir aldım adam olur dedi gelişmeleri yazacağım inş birilerine faydamız dokunur

Yeni rpr

İyi günler yeniraporumda sol el bilek fonksiyonlari sağa aktarılmis otomatık vitesli araç kullanır demiş şimdi bu arabayı herkes kullanabiliyor mu OturanBoğa

Son düzenleme:
Bu orjinalligini bozmayan akşama giriyor mu yani 3. Derece akraba şartı var mi

Üst Alt