Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporda istihdamın değerlendirilmemesi EKPSS ile atanmaya engel olur mu?

ozgurpınarmert

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Ben 1976 Doğumlu Engelli Bir Vatandaşım.
2012 Eylül Ayında Rahatsızlık Geçirdim.2014 Kurul Raporu Aldım(Rapor Sürekli % 60 ).
2016 Yılında Çalışarak Engelli Emeklisi Oldum.
2016 Yılı Düzenlenen EKPSS Girdim. Ancak Raporumda Çalışma Durumu Gösteren Yer Değerlendirilmedi Yazıyor.
Eğer Ben Memur Olursam ,Tekrardan Bana Rapor Aldırırlar Mı? Yoksa Farklı Bir Durum Olur.

Bu Konuda Beni Bilgilendirmenizi Rica Ederim.

tekrar rapor alman gerekmiyor zaten rapor için uğraşma çok saçma dereceler veriyorlar..memurluk için engel bir durum zaten yok

ozgurpınarmert

bu konu hakkında defalarca görüştüm sınava girebilirsin ama atanman yapılmaz dediler

144 ü arayarak sende detaylı bilgi alabilirsin
atanman yapılmaz o şekilde ama sen tekrardan atanma süreci içerisinde çalışabilir yada istihdam kısmını yapabilirsin sorun olmaz canın sıkma yani

fakat arkadaş emekli olduğunu söylüyor. emeklilerin ataması yapılıyor mu hala muamma.

Tekrar rapor almayın. O raporu aldığınız hastaneye başvurun ekletme yaptırın.

Tekrar rapor almayın. O raporu aldığınız hastaneye başvurun ekletme yaptırın.

Acaba Ekleme Yaparsam Tekrardan Beni Heyete Sokarlar Mı? Sokarlarsa Rapor Oranın Düşer Mi ?

Hayır tabiki, heyete girmezsiniz ekleme yaparlar, keza başka arkadaşların da başına geldiği oldu, hastaneden ekleme yaptırdılar, siz de o şekilde yapabilirsiniz, raporu aldığıiz hastaneye başvurmanız gerekiyor.

Üst Alt